neděle 8. února 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 9. do 15.2. 2015

Zdravím vás a děkuji vám, že jste se ke mně připojili na duchovní vedení pro tento týden! Máme tady už druhý měsíc roku 2015 a já doufám, že se vám v něm daří dobře! Já sám jsem prošel mnoha očistami, hodně jsem uklízel, a vytvořil si nové, vzrušující plány, a už se těším, až se o ně s vámi podělím! Na dnes jsem se cítil veden k tomu, abych si sem přinesl krásné čerstvé žluté lilie. A na co že jsou žluté lilie? Hm? Nikdo? :P Jsou na hojnost! Vnášejí do našeho života energii hojnosti, a to jak té finanční, tak i hojnosti na úrovni duše. A tak jsem chtěl tuto energii vnést i do našeho dnešního výkladu, protože andělé mi řekli, že únor bude... velmi silný :) Vyvstane mnoho věcí a může se nám také zdát, že platíme jeden účet za druhým. ALE! Nechci, abyste začali vyšilovat :D Proto zde máme žluté lilie! Pomohou nám přinést potřebnou hojnost. Protože to je věc, na kterou andělé chtějí, abychom se velice pozorně zaměřili. Ano, je možné, že v tomto měsíci vyvstanou nějaké výdaje navíc. ALE! Ale! Andělé a Vesmír nám nyní přinášejí zvláštní hojnost na to, abychom je všechny zaplatili. Takže to rozhodně neznamená, že budeme nějak finančně trpět nebo strádat. Ano? Prosím, neupadejte do té energie založené na strachu, do které se nás snaží vlákat naše ego. Tím spíš, pokud mají vyvstat nějaké výdaje navíc, je třeba, abychom si přestali dělat starosti o peníze. Prostě je vymažeme. Vymažeme je ze své mysli, vymažeme je ze své aury, vymažeme je ze svého vědomí... a pořídíme si žluté lilie :) Protože právě ony nám pomáhají přinášet finanční hojnost. A to je také poselství, které jsem vám dnes chtěl předat - abyste se zahalili energií žlutých lilií a měli své finanční zajištění. Obecně se teď obklopte žlutou barvou, protože cítím, že si v této době máme otevírat svou čakru solaru plexu. To je energetické centrum, které se nachází přímo pod našimi žebry. Čakra solaru plexu je celá o sebedůvěře a sebevědomí. A možná tím pádem také o naší schopnosti přijímat onu prosperitu, kterou nám chce Vesmír přinést. 

Takže, teď, když chvilku vydržíte, tak vytáhnu jednu ze svých karet Květové terapie, ale poté také vytáhnu svou zpívající mísu, která je naladěna na čakru solaru plexu. Takže vám na ni zahraji, abyste očistili a otevřeli toto své energetické centrum. Zůstaňte tedy se mnou! Ale teď se pojďme podívat, co nám vyjde pro tento týden. Andělé, co potřebujeme vědět pro následující týden? Vytáhnu tentokrát pouze jednu kartu, a to tuto z vrchu balíčku.

Je to karta krokusu s názvem Jste duchovní učitel. Jak asi víte už z předešlých výkladů, v 99% případů tato karta znamená přesně to - že část vaší duše se "upsala" k tomu, že bude vyučovat, vzdělávat druhé a sdílet s nimi svou duchovní moudrost a vědění, které již máte. Pamatujte, že ne všichni lidé kolem vás vědí totéž, co vy si uvědomujete. Ani já třeba nemohu předpokládat, že každý ví, že má strážné anděly. Ne každý to ví. A tak, když pak někomu řeknu, že kolem něj vidím anděly, je téměř v šoku a říká: "Cože?! Já mám nějaké anděly?!" A já pokaždé říkám: "No... SAMOZŘEJMĚ, že je máte! To jste nevěděli??" No, někteří to nevědí. A tak poselstvím pro tento týden je to, že nemáme brát tu moudrost, kterou již máme uvnitř sebe samých, jako samozřejmost, a začít o ní vyučovat a sdílet ji s druhými lidmi, které to zajímá. To je důležitá část! Nesnažte se nikoho konvertovat na to, čemu věříte vy. Místo toho si vykládejte s těmi, kteří vám chtějí sami naslouchat a kteří ta poselství a informace, které jim předáváte, skutečně ocení.
Tím jedním malým procentem významu této karty je to, že se máte soustředit na svou vlastní duchovní cestu. To může znamenat, že máte číst více knih, chodit na více lekcí, a prostě podnikat výpravy na tyto duchovní akce, kde se setkáváte s dalšími podobně naladěnými a šťastnými lidmi, kteří vás ještě podpoří ve vaší vlastní duchovní cestě.
Takže z největší části to znamená, že máme učit. Ale je tu i ta menší část, která nám možná říká, že je načase začít se sami něco učit. Tento týden je pro vás tedy příležitostí k tomu, abyste se nebáli mluvit, když se vás někdo zeptá na nějaké duchovní téma nebo prostě filozofie, které využíváte na své problémy v životě. Povězte jim o nich! A andělé mi už od začátku říkají, že i jeden jediný člověk je publikum, které máme příležitost učit. A tak i když se jedná o jednoho jediného člověka, je to pro vás příležitost ho vzdělat, něco ho naučit, aby učinil svůj život lepším. A to pak také zpětně k vám přitahuje energii navíc. Je to tedy opravdu silný týden, hojný týden! Hojný měsíc... hojný rok! :) Všechno zvládneme!

Tak a jak jsem slíbil, nyní vezmu jednu ze svých zpívajících mís a budeme společně očišťovat a otevírat svou čakru solaru plexu.
Takže, toto je má pěkná "malá" :D zpívající mísa a je naladěná na frekvence, které rezonují s čakrou solaru plexu. Teď na ni budu chvíli hrát a pokud se k tomu cítíte vedeni, tak zavřete oči a dovolte té energii, té vibraci, odplavit všechny vaše strachy a nejistoty týkající se vlastní sebedůvěry, sebevědomí nebo vaší schopnosti přijímat hojnost. Ano? Tak, užívejte si to! :)
(Chcete-li poslouchat Robertovo hraní, klikněte na odkaz uvedený ve zdroji a hned první video spusťte a posuňte na 6:40.)

Tak... Doufám, že jste to cítili a že jste ocenili energii vycházející z této nádherné zpívající mísy a také léčivých a povznášejících žlutých lilií. Těším se, až se s vámi spojím zase příště na našem dalším setkání. Do té doby se o sebe prosím velmi pěkně starejte a jako vždy: Ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.