neděle 29. března 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 30.3. do 5.4. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 30.března do 5.dubna - Velikonoční neděle! Chtěla jsem si tedy vyjít do přírody a naladit se na změněné roční období a také na svátky, které souvisejí s Kristovým vzkříšením, a toto období je obdobím vzkříšení každého z nás. Je to čas, kdy zaséváme nové, a pokud žijete na jižní polokouli, v Austrálii nebo na Novém Zélandu, máte nyní podzim, což je zase čas sklizně. A děje se tedy nyní mnoho změn. Říkala jsem si, že by bylo velmi vhodné tento týden pracovat s vykládacími kartami Marie, královny andělů a matky Krista, abychom získali vedení pro nás všechny na tento čas. Tak jako vždy se nad kartami modlím a prosím Boha, aby nám všem poslal požehnání, poselství a vedení pro tento týden ohledně toho, jak můžeme pomoci, jak můžeme léčit a čím můžeme nejlépe posloužit. Vytáhnu tři karty, které představují začátek, střed a konec týdne. 

Pro začátek týdne nám zde vyšla karta Matka, a ta je celá o přijímání. Je nyní třeba vyvážit mužskou energii dávání ženskou energií přijímání. Je to také o otevírání srdce své matce, její lidskosti i její božskosti. My všichni máme nějaké problémy s matkami. Ale je důležité mít ke své matce soucit a uvědomit si, že ano, že naše matky také udělaly chyby. A i my jako rodiče děláme chyby. Když jsme pak schopni mít soucit ke svým rodičům, uvolníme se i my sami. Propustíme starý hněv, očistíme se a máme z toho prospěch i my. Tento týden nám tedy začíná připomínkou, že máme přijímat. Pokud jste poslední dobou jen dávali, dávali a dávali, máte začít zase přijímat a udělat si na sebe čas.

Jak se dostáváme ke středu týdne, tady máme zajímavou kartu, Hranice. Jedna z věcí, které na Matce Marii miluji a které mě učila, je ta, že mohu být velmi ženská, laskavá, milá a milující, a přitom mohu říci "Ne, ne, ne" a vymezit hranice. A mít ohledně nich opravdu jasno. Umět říct, toto je tvá věc, ale toto je má věc. Je to tedy o asertivitě. Je to o tom umět říct, že toto je má věc. V souvislosti s kartou pro pondělí a úterý, která vypovídá o přijímání, to znamená, že i toto je forma přijímání - že si nastavíte zdravé hranice a budete je dodržovat. Andělé k tomu dodávají, že s tím souvisí i nebát se žádat o naplnění svých potřeb. Opravdu to nyní praktikujte. I když si myslíte, že to je nemožné a že vám nikdo nevyhoví, věřte tomu. Na kartě je i poselství: "Jasně a na rovinu vyjadřuji druhým svá očekávání." 

A pak tu máme na víkend kartu Ticho. Andělé poukazují na již zmíněné "setí semínek", kdy zasetá semínka potřebují prostě nějaký čas, než vyklíčí a prorostou půdou vzhůru na povrch. Ticho je opět o přijímání, o odpočinku, o přijímání nových vhledů a vnímání své intuice, a také přijímání odpovědí a poselství. Ale to všechno si musíte zajistit vy sami, mí drazí. Nemůžete čekat, až vám to ostatní dovolí. Obzvláště pokud máte vytíženou rodinu a říkáte si "Jak to mám asi udělat?", je to jen a jen na vás, abyste si to zařídili, i kdyby to mělo být jen pár minut tam a pár minut potom. Nebo můžete úplně poodstoupit stranou a jít někam pryč. Na kartě je psáno: "Odstupuji do míruplné tichosti a naslouchám." Pamatujte prosím, že toto prospěje celé vaší rodině. Když se oživíte, když ustoupíte do ústraní a přijmete potřebné odpovědi, pomůže to i všem kolem vás. Takže není to nijak sobecké! Navíc je to důležité pro vaše zdraví, dlouhověkost, mladistvost, štěstí a rozhodně přitom také můžete dostat nápady za milion dolarů! A to pomůže nám všem! 

Jsem za nás všechny velmi ráda! Čeká nás týden posvátnosti a milosti. A to je vynikající právě na Velikonoce. Posílám vám mnoho lásky, mnoho velikonočních požehnání, děkujeme ti Bože, a děkuji i vám, že jste tu s námi! Pojďme společně říct: Alooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IFq4x8v5_KM
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.