neděle 5. dubna 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 6. do 12.4. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 6. do 12.dubna. Jsem tady v naší organické zahradě, kterou jsme si s Michaelem založili. Ráda bych vám povyprávěla o tom, jak mi asi před dvaceti lety andělé jasně řekli, že mám začít jíst výhradně organickou stravu a abych ji také dávala svým dětem, dokud jsou malé. A tak jsme jedli ovoce a zeleninu bez pesticidů a zažili obrovský energetický povznes. Andělé mě naučili, že pesticidy doslova znamenají zabíjení a mají příliš hrubou energii pro ty z nás, kteří jsou citliví. Jsem tedy velmi ráda, že jsem je poslechla. A další věcí, kterou mě učili, bylo založit si svou vlastní organickou zahrádku. Čím více lidí to může udělat, tím lépe, protože když si pěstujete místní plodiny, dostáváte se do souladu s časováním Země a jedním z klíčů k úspěchu je i správné načasování. Můžete-li, založte si zahrádku na kousku půdy a pěstujte si své vlastní plodiny. Ve smyslu energie je to stejné, jako by vám každý den chodily noviny. A hlavně, jak už jsem řekla, vás to synchronizuje. I když třeba bydlíte v bytě, můžete něco pěstovat na balkoně. Není to drahé a je to snadné. Je to ta nejlepší dodávka, kterou můžete dostat. Já sama jím z této své zahrádky každý den a jsem tak plná energie! 
I proto bych tentokrát chtěla pracovat s kartami Magická poselství víl. Víly jsou andělé přírody a jsou takové, jak je popisuje Talmud, starý posvátný text, který říká, že každé stéblo trávy má nad sebou anděla, který mu říká: Vyrůstej! Vyrůstej! A je to pravda. Všechny naše plodiny, všechny naše květiny mají své anděly. A tak, když se procházíte v přírodě, ve skutečnosti, se spojujete s přírodními anděly, s vílami. Jsou to důvěryhodné bytosti stvořené Bohem, které pomáhají nám všem. A tak tu mám balíček 44 karet s poselstvími těchto andílků, abychom získali vedení ohledně toho, co můžeme očekávat následující týden, abychom věděli, na co se připravit a jak můžeme posloužit. 

Pro pondělí a úterý tady máme kartu Udělejte průzkum. Na obrázku je víla, která sedí na hromadě knih. Tímto poukazují na to, že se mnozí z nás cítí přetížení, protože jsou nadšení z nějakých nových nápadů a již hodně věcí prozkoumávají - říkají, že hodně hledáte i na internetu -, také k tomu silně cítím, že chcete psát knihy. Avšak víly nám říkají, že se nemáme nechat přehltit. Máme teď za sebou velmi silný, intenzivní a mocný velikonoční čas, také jsme toho hodně propustili během úplňku, takže jsme se energeticky očistili a nové nápady k nám teď proudí. Cítíme se mnohem sebevědoměji, jsme nadšení, a to je skvělé... ale... chápete :) Jedno po druhém! Udělat průzkum tady znamená vystavět základy pro to, co přijde potom.

Pojďme se podívat, jak to souvisí se středem týdne, tady máme kartu Máte moc! Opět tu máme obrázek a - já tuto kartu takto ještě nikdy nevykládala - na ní je víla, která balancuje na vlákně pavučiny. A víly nám tím říkají, že právě rovnováha je pro nás nyní klíčová. Říkají, že máte sílu udržet se v rovnováze, ale nejprve se této síly musíte chopit. Také říkají, že ještě stále existují nějaké věci, které vám stojí v cestě za štěstím a které bude třeba propustit. Vy víte, které to jsou, a teď bude čas je nechat jít. A to proto, že někdy je to v životě opravdu tak, jako byste kráčeli po tenkém vlákně, a tehdy si nemůžete dovolit nechat se něčím vyrušit. Všechno, co vás nyní ruší, musí jít stranou, abyste se mohli soustředit na svou sílu. Protože všechny ty nápady, které dostáváte, dostáváte od Boha, a když pak podle nich jednáte, slouží to nám všem, všichni z toho máme prospěch.

Na víkend nám tu vychází karta Podzim. Pro naše přátele v Austrálii a Novém Zélandu je to přivítání nového ročního období. Pro ně je to poselství o tomto čase, o TEĎ. Ale i pro přátelé ze severní polokoule je to poselství, že se mají připravit na sklizeň. To znamená, že všechna semínka, která jste zasadili, budou nyní přinášet svou úrodu. Víly mi k tomu říkají, že máme mít trpělivost a věřit, že každý krok, který nyní děláme, nás vede k těmto odměnám, k této sklizni. Je to jako u nás a naší zahrádky, kterou jsme s Michaelem založili. Nejprve jsme zasadili semínka a každý den je chodili obstarávat. Vyžadovalo to trpělivost, než z toho vyrostlo jídlo. Ve vašem případě je to trpělivost s vašimi nápady - je třeba udělat průzkum, zbavit se překážek a toho, co nás ruší, a pak věřit. mít víru, že ona sklizeň vás opravdu čeká. 

Je to tedy nádherný týden plný práce, ke které však máme velkou podporu! Každý z nás je požehnán Bohem a má jeho nekonečnou podporu. Musíme o ni však požádat, a co je ještě důležitější, také ji přijmout. 

Posílám vám mnoho andělských požehnání! Mé modlitby jsou s vámi! Jsem tu dnes oblečená trochu obyčejně, protože přece jen pracuji na zahradě, ale chtěla bych vám opravdu říci, že si všichni můžeme dovolit organické potraviny! A rozhodně můžeme požádat Boha o pomoc i s naším zdravým stravováním. A on pomůže, to vám slibuji!
Prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/FKBiImtfBEs
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.