neděle 21. června 2015

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 22. do 28.6. 2015

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden. Andělé říkají, že energie tohoto týdne je pro nás skvělou příležitostí očistit se od nižších energií. Totéž dělám i já, zatímco se stále ještě uzdravuji a léčím. Chtěl bych se tedy s vámi podělit o jeden ze způsobů, jak se očistit od starých stagnujících energií. Tady mám svazek bílé šalvěje, což je posvátná bylina s dlouhou historií svých očišťujících a povznášejících vlastností. Je to vykuřovadlo a já ho vyrobil ze tří rostlin šalvěje a svázal je provázkem. Když vykuřovadlo na konci zapálíte a sfouknete (nepotřebujete plamen, ale doutnání), kouř začne prostupovat prostorem. A já pak s tímto vykuřovadlem chodím všude, kde je třeba očistit energii - po svém domě, po své kanceláři, zkrátka všude, kde cítím, že se usadila nízkoenergetická tíha, která je spojena s negativitou. Je dobré to udělat v místnostech, kde jste se léčili z nemocí apod. Šalvěj je také nápomocná vždy, když potřebuji mít něco hotové a něco dodělat, třeba vyřídit emaily, telefonáty nebo něco udělat se svou webovou stránkou, něco napsat... a když se zaseknu a místo toho třeba pořád sleduji facebook, jestli tam není něco nového, a tak, když zkrátka prokrastinuji, zapálím si vykuřovadlo a očistím si s jeho pomocí svůj počítač, svou pracovnu, a všechnu těžkou energii nechám jít. Po použití ho uhasíte - já to dělám tak, že ho uhasím v malé misce písku. Nebo můžete použít nějaké jiné kadidlo, které máte rádi, a udělat čištění s ním, jen je třeba to dělat se záměrem očištění. V knížce Andělská detoxikace, kterou jsme napsali spolu s Doreen Virtue, píšeme o očišťování od mnoha různých energií, a v kapitole 9 píšeme o tom, jak detoxikovat svůj domov. Je tu tedy všechno o bílé šalvěji, i o čištění s bílými růžemi, dalšími květinami, modlitbami, čištění s anděly, zpívajícími mísami a o dalších věcech, které můžete udělat pro očištění své energie i energie svého domova. Pokud tedy cítíte, že potřebujete očistit od starého blivajzu, pak se mrkněte do knížky Andělská detoxikace na kapitolu 9. 
Pojďme se tedy nyní podívat na karty Květové terapie a na to, co nám andělé chtějí pro tento týden doporučit pro očištění se od nižších energií.

A máme tady kartu Otevřete svou náruč přijímání. Je to velmi zajímavé, protože tady máme květy eukalyptu a jak říká samotný název, nyní je načase, abychom přijímali pomoc a asistenci od druhých, protože nemusíme dělat všechno sami. Někdy je až vyčerpávající, když se snažíme všechno dělat sami. Řekněte si tedy svým přátelům o pomoc. Kromě toho ale olejíček vyrobený z eukalyptu má také očišťující účinky a zbavuje nás negativních energií. Můžete si tedy tento olejíček dát do aromalampy a i s jeho pomocí tak očistit svůj domov od nízkých negativních energií. Nebo si ho trošku přidat do rozprašovače s vodou. Bude to silný týden pro očišťování energie. I když tato karta v základním významu znamená, že máme být otevřeni přijímání, vnímám to spíše tak, že máme pracovat s eukalyptem a dalšími květinami a očišťovat své energie. Uděláme si pěkný, čerstvý týden. Necháme za sebou všechen stres a dramata, která jsme dosud řešili. Cítím, že naši andělé jsou nám tento týden ještě blíž a chtějí, abychom se očistili. Věnujte se tedy meditacím, dopřávejte si koupele s mořskou solí, pracujte s esenciálními oleji, s kadidly a vykuřovadly, zkrátka se vším, co vám pomůže povznést energii ve vašem okolí. Pokud jste třeba něco dlouhodobě odkládali a prokrastinovali, nebo jste s lidmi kolem nebyli zadobře a hádali jste se, právě proto je nyní třeba provést čištění. Modlím se k našim andělům, aby nás vedli a každému z nás pomohli k té nejlepší metodě pro něj. Užijte si tento týden, dobře se o sebe starejte a propusťte všechnu tu tíhu. 

Těším se na vás zase příště. Do té doby vám přeji, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://robertreeves.com.au/videos/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.