neděle 12. července 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 13. do 19.7. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 13. do 19.července. Michael a já jsme v naší vílí zahrádce, kterou mě překvapil tento rok na mé narozeniny, abychom vás pozvali na procházku touto kouzelnou vesničkou. A přišlo mi velmi příhodné pracovat zde s kartami Magická poselství víl. Nakonec, víly vědí, co se děje na této planetě, a vědí, jak můžeme nejlépe pomoci. Vědí také o energii, která se zde vyskytuje, a jak víte, zvláště jste-li velmi citliví, tato energie procházela velkými výkyvy, což ovlivňovalo také energii našeho těla. Tak jako každý týden se nad kartami pomodlím a požádám Boha o jasné poselství pro tento týden ohledně toho, co můžeme očekávat a co můžeme nejlepšího udělat proto, abychom pomohli sami sobě i druhým. "Drahý Bože, ukaž nám cestu." Lidé se někdy ptají, jak je možné vykládat pro všechny. Samozřejmě i vy budete během výkladu dostávat osobní poselství, která budou přímo pro vás a budou se týkat toho, co konkrétně vy potřebujete vědět o tom, za co se modlíte nebo o čem meditujete. Toto je základní poselství pro všechny o současné energii a o tom, co můžeme očekávat. A rozhodně existuje poselství, které potřebujeme my všichni, a to nám vychází. Podle Božího řádu vždy vyjde ta karta, která vyjít má.

Pro začátek týdne je tady karta, kterou velmi miluji - je to karta Vaše přání je na dosah. Toto je tedy pro vás povzbuzení, zvláště pokud jste si už v poslední době říkali "Ach, kde to je, kde to je..?", zhmotňovali, modlili se, věřili, dělali samé dobré věci, a přesto vždy, když se přiblížíte k cíli, jako by vám zase utekl. Je to proto, že k vám přichází to, co je pro vás lepší. A když se k tomu přiblížíte, vidíte znamení, obdobně jako bílou holubičku, že nová země je na dosah. Toto je tedy pro vás takové znamení, že to, co si přejete, opravdu přichází, a vaši andělé vám ukazují znamení a náznaky, že vaše přání se plní. Karta také říká "Mějte víru, protože všechno se vyvine ve váš prospěch." Tento týden nám tedy začíná velmi hezkým vědomím, že vaše přání se plní a pokud jste sledovali můj Instagram, psala jsem tam o tom, že současná energie nám dává Midasův dotyk. Všechny bloky, které jste prožívali a uvolňovali během předchozích výkyvů energie - nejprve to byla retrográdní fáze Merkuru, pak ještě silný úplněk - a tato současná energie je ve váš prospěch, bloky se rozpouštějí, mí drazí. Neznamená to na dosah jako někde daleko, ale na dosah jako už tady. Je třeba tedy mít jak víru, tak i něco podniknout. Nemůžeme jen sedět v obýváku a čekat, že nám Bůh všechno donese jako Santa Claus, tak to nefunguje. Musíme také něco dělat, spolutvořit s Bohem. A to znamená požádat o vedení, a pak, když budeme dostávat myšlenky, pocity, vize či znamení, která nás povedou např. k tomu někam zavolat, jít na kurz, pohovořit si s konkrétní osobou, jít na určité místo, i když to kolikrát ani zdánlivě nesouvisí s tím, co si přejeme, tak to i udělat. Ono to spolu souvisí! Krok po kroku nás vedou k pokladu! Váš i můj úkol je stejný - následovat své vedení. Udržovat si mysl jasnou a střízlivou, abychom byli schopni vnímat a přijímat poselství, která k nám chodí, a pak bez váhání a odkladu dané kroky podniknout. Jedna z věcí, které vám s tímto pomohou, je vždy dostát svým slovům svými činy. Nechť jsou vaše činy naprosto čisté! To vám pomůže udržet si vysoké sebevědomí, protože jakékoli pocity provinilosti nebo hanby, viny či nezasloužení si následně sabotují plnění snů, které k vám už přicházely. Třeba k nám přijdou, ale my se jich zase zbavíme, nebo máme pocit, že si je nezasloužíme, a tak je od sebe odeženeme. Bůh chce, abyste byli šťastní! Chce, aby všichni byli šťastní! A čím více si dovolíte přijímat, tím více můžete sdílet s druhými. To je absolutní pravda. Tento týden nám tedy začíná velmi dobře. Mějte víru a optimismus!

Když se dostáváme ke středu týdne, máme tady kartu Dovolená. Toto je známka toho, že v průběhu týdne se mohou energie opět zesílit a vy se budete cítit unavení. Nenechte se tím odradit, neznamená to, že děláte něco špatně. Energie na vás prostě může být příliš silná, zvláště jste-li citliví, a tak budete potřebovat ustoupit do ústraní a odpočívat. Andělé také říkají, že je to čas na to, abyste byli o samotě se svými myšlenkami a pocity. Abyste jim naslouchali a opět skrze ně dostali Boží vedení. Na obrázku je víla venku v přírodě u vody. Pokud nežijete v místě, kde byste mohli navštívit nějaké jezero, pláž, řeku nebo potůček, můžete se místo toho naložit do vany nebo si dopřát sprchu. Můžete přitom použít esenciální oleje, naházet si do vody okvětní lístky, zapálit si svíčky, nebo si to nějak jinak zpříjemnit. Voda ve vás probouzí schopnost vnímat a přijímat poselství. Mně - a možná i vám - pomáhá také vidět vize související s tímto vedením. 
Ve středu týdne tedy může dojít k určitému poklesu energie, ale bude to mít svůj účel. Můžete-li si dopřát zdřímnutí, bylo by to ideální, protože během spánku dostáváte spoustu vedení a odpovědí. Až se pak vzbudíte, možná nebudete vědět, jaké odpovědi to jsou, ale z podvědomí budou spolupracovat s vaším vědomím a pomohou vám. 

Tak a na víkend tady máme kartu Duchovní učitel, kterou jsme čekali. Říká, že součástí vašeho životního poslání je učit druhé. Říkají mi, že to hlavně znamená být příkladem pro druhé, zejména pro děti. Vaše děti vidí, jak reagujete, jak se vypořádáváte se stresem, ať už to děláte zdravým a nebo škodlivým způsobem. Děti vnímají, co říkáme a co děláme. Tato karta nám tedy říká, že máme být nyní tím nejlepším příkladem.

Zdá se, že celý tento výklad nás vede k tomu, abychom dostávali svým slovům svými činy. Opravdu jde o to pročistit své jednání. To také doplňuje to, o čem jsem psala na Instagramu i Facebooku, že je to čas očisty. Nejen v klasickém smyslu, kdy se zbavujeme nedobrých věcí ve své stravě nebo životním stylu, přestáváme pít, kouřit a přejídat se, a všech dalších věcí, o kterých hluboko uvnitř víte, že vás stahují dolů, vyvolávají ve vás pocity viny a snižují vaše sebevědomí. Nejde tedy jen o tyto věci, ale také o očistu energetickou. Vykonali jste spoustu dobré duchovní práce, meditovali jste, vizualizovali jste si, vaše vibrace jsou vyšší, vaše srdce je otevřené... a tak pro vás Zákon přitažlivosti zařídí změny, např. ve vašich vztazích, protože někteří lidé už do vašeho života prostě nemusejí zapadat. Nemusí vás to už tolik táhnout k lidem, kteří vás dříve přitahovali, třeba proto, že oni jsou ještě stále naladěni na energii strachu - možná si hodně stěžují, nebo pořád hodně kouří a berou drogy, navštěvují hlučné párty, a vy jste zkrátka někde jinde. Neznamená to, že je vaše pozice lepší nebo vyšší, je zkrátka někde jinde. A zákon přitažlivosti říká, že přitahujete takové lidi, kteří dělají to, co děláte vy. Pokud jste otevřeli své srdce a učili se bezdpomínečné lásce vůči sobě i druhým, přitáhnete si k sobě lidi, kteří jsou na stejné úrovni. Ale neciťte se kvůli tomu prosím provinile, mí drazí! Neomlouvejte se za to! Prostě je to tak, jak to je. Je to zákon přitažlivosti. 
Totéž platí o vašem zaměstnání. Můžete zjistit, že práce, která pro vás dříve byla vaším snem, vás už nijak nenaplňuje. Dovolte si poddat se proudu této změny. Je jasné, že musíme zůstat zodpovědní, nejde jen tak dát výpověď a utéct. Pokud tedy vycítíme, že chceme odněkud odejít, bude dobré začít s novou, naplňující činností na částečný úvazek a vybudovat si něco, co nám dá podporu. Můžeme dělat změny a přitom být zcela zodpovědní! Jde to dělat společně harmonicky, a to i s pomocí modlitby. 
I mé modlitby jsou s vámi. vypadá to na úžasný týden plný sebezkoumání, týden pouštění se, připravování se a naplňování svých snů. Pamatujte, že máte nyní Midasův dotyk, a tak věci, které dříve nefungovaly, teď fungovat budou. Běžte tedy do toho, ale nezapomínejte přitom odpočívat a trávit čas v ústraní. Potřebujete to.

Mé modlitby jsou s vámi a se všemi na tomto světě. Ve světě se děje spousta věcí a to nejlepší, co pro svět můžete udělat, je sami zůstat v míru. Mír s vámi, andělská požehnání vám všem a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=480Jbzemqjk
překlad: Magdalena Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.