neděle 19. července 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 20. do 26.7. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 20. do 26.července. Sedím tady u fontánky s Pumpkin, kočičkou, kterou jsme si vzali z útulku, a říkala jsem si, že by to mohl být dobrý čas k tomu, vytáhnout zase po nějaké době Tarotové karty síly archandělů, kterou jsme já a Radleigh Valentine vytvořili proto, abychom vás motivovali a dodali vám odvahu a sebedůvěru, abyste se pohnuli kupředu. Otevřela se nám brána energie, která nás podpořila v našem zhmotňování. Mohli jste tedy pocítit mnoho nadšení a vzrušení ohledně svých snů, které se stávají skutečností, ale rovněž vyvstala také energie strachu, ne-li až paniky, zda se to opravdu splní, zda se to opravdu stane, a tak je důležité dělat kroky, ke kterým se cítíme vedeni - a přesně k tomu nám mohou pomoci tyto karty. 
Tak jako vždy se nad kartami pomodlím, zatímco je míchám, a požádám Boha, aby nám dal jasné vedení, kterému snadno porozumíme, ohledně toho, co můžeme tento týden očekávat, jak můžeme přitom napomoci k naplnění Boží vůle a přinést každému z nás požehnání, o něž žádáme. Při míchání se dívám po kartách, které vykukují ven z balíčku a vytahuji je. Nehledím na to, zda jsou vzhůru nohama nebo ne, protože na rozdíl od tradičního tarotu, tyto karty mají všechny pozitivní význam, a tak není důvod se zabývat tím, že jsou vzhůru nohama. Pokud jsou, jednoduše je obrátíme. Nic víc.

Pro pondělí a úterý tady máme... oh, to je perfektní pro tento týden! Je to karta Mág a je na ní vyobrazen sám Radleigh, kterého tímto srdečně zdravím! Tato karta vám říká, že máte moc zhmotnit si své sny! Takže je to přesně to, o čem jsem mluvila! Přitom nikdy nevím, jaké karty vyjdou, pouze se nad nimi modlím. Ale tahle opravdu vyšla jako ta nejlepší, která vyjít mohla, protože vám dává to potřebné povzbuzení a říká vám, že si nemusíte vůbec dělat starosti, jestli se vám vaše přání opravdu splní, protože se plní! Rozhodně se stávají skutečností a je třeba neztrácet svou víru. Máte všechnu moc potřebnou k tomu, abyste své sny učinili skutečností, ale naneštěstí máte také moc celý proces zastavit. Když si něco přejete, je to jako sázení semínek na zahrádce, o která je třeba se starat, aby mohla růst a růst a rozkvétat. Tato semínka však nechcete ničím otrávit. Nechcete je zalévat energií strachu a starostí. Energie strachu a starostí je pro vaše nově zasazená přání jako jed. Když máte víru, všechno se v pozadí uspořádává ve váš prospěch, tak jako v naší metafoře se semínky - pod půdou se odehrává vše potřebné, abyste posléze mohli vidět výsledky. Ty ale neuvidíte okamžitě. Nemůžete čekat, že rostlinka ze semínka vyroste lusknutím prstu. V tomto trojrozměrném světě duality to chvíli trvá, než ze semínka vyroste celá květina. Tato karta vám tedy říká, že jste na správné cestě a vedete si dobře! Mějte víru a mějte trpělivost!

Pro střed týdne nám tady vyšla Královna Rafaela, anděla léčitele, a ta souvisí s následováním svého srdce. Je to pro vás tedy opět povzbuzení. Andělé mi připomínají, když jsem kdysi běžela maraton, a po stranách dráhy byli všude lidé, kteří nás povzbuzovali. I když jsem byla unavená, bylo mi horko a už se mi nechtělo běžet dál, oni na mě nadšeně volali: "Běž, běž, běž!" a já tak závod dokončila. A andělé vám nyní prokazují totéž - říkají vám: "Běž, běž, běž! Ty na to máš, ty na to máš, ty na to máš!" Říkají vám tím, že máte následovat své srdce a nijak o něm nepochybovat. Nepochybujte o tom, že ta láska a vášeň, které cítíte ke svým snům, vás celou cestu povede a vydržíte! Jsou pro vás jako kouzelný koberec, který vás vede přesně tam, kam míříte. Následujte tedy své srdce a udržujte si ho otevřené tak, jak jen to bude možné. Protože to je opravdu klíč ke všemu, ať už je to uzdravení, vztahy, hojnost, nápady nebo cokoli jiného, co potřebujete. Klíč leží ve vašem srdci, ne v hlavě. Je to o tom otevřít své srdce, protože jeho láska nás vede. Přitom však dokážeme přijmout pouze tolik lásky, kolik si jí dovolíme přijmout. Pokud se tedy necítíte milovaní, uvědomte si, že se vám dostává ohromného množství lásky z Nebes, věřte mi. Zavřete oči, nadechněte se... a i já vám nyní posílám svou lásku a věřím, že ji dokážete vycítit.

Podívejme se na víkend.. Tady máme kartu Řešení. Ta nám říká, že úspěchu dosáhneme objektivním kompromisem. Vypovídá o tom, že je třeba brát v úvahu i hlediska ostatních lidí. Neznamená to přitom, že bychom si jimi měli nechat potápět své sny, ale že bychom s nimi měli dát hlavy dohromady a pracovat jako tým, jako spoluhráči. Karta vypovídá o úspěchu. Ten se dostaví velmi rychle, když budeme spolupracovat. Andělé mi také říkají, že se často vzdáváme svých snů jen proto, že se v některých věcech sami nevyznáme. Ale na to si můžete někoho najmout a nechat si pomoci někým, kdo je expertem v dané oblasti. Právě tak začíná každý úspěšný podnik, mí drazí. Osoba, která má nápady, spolupracuje s lidmi, kteří pak tyto věci uskutečňují. Modlete se tedy za své nápady. Je to vzrušující, jste na správné cestě, a nechte se svým nadšením vést! Nezapomínejte také odpočívat, protože neustálé nadšení může být i vyčerpávající. Když budete následovat své srdce, všechno se vám bude otevírat! Postupujte krok za krokem, nedívejte se na celou tu dlouhou cestu... a rozhodně se nedívejte za minulostí. Setrvávejte v TEĎ, setrvávejte v přítomném okamžiku a všechno se naplní, zvláště když budete spolupracovat s dalšími lidmi a samozřejmě také s Bohem, Ježíšem, Svatým Duchem a anděly. 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte s námi: Aloooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-B0TOhLrQgY
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.