neděle 2. srpna 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 3. do 9.8. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 3. do 9.srpna. Já a naši pejsci jsme nyní zde na naší zahradě a chtěli bychom dnes pracovat s kartami Poselství archandělů. Tuto sadu karet zbožňuji a nemohla jsem ji najít, tak jsem prosila anděly, aby mi s tím pomohli. Hledala jsem je celé týdny a jakmile jsem poprosila anděly o pomoc, bum! a byly tu. Tak jako každý týden se nad kartami nejprve pomodlím a požádám Boha, aby nám dal své poselství ohledně toho, co můžeme očekávat další týden, jak můžeme nejlépe přispět k Boží vůle míru na Zemi a pomoci také sobě samým k míru.

Pro začátek týdne je tady velmi silná karta archanděla Michaela s názvem Pamatujte na to, kým jste. Tato karta znamená, že nemáte podceňovat svou moc. Pokud se kolem vás nebo i uvnitř vás děje něco, co byste chtěli změnit, tato karta vám připomíná, že jste byli stvořeni k obrazu Boha a veškerá Boží moc je obsažena v každé buňce vašeho těla a také v každém aspektu vašeho života. Jen tehdy, když si sami myslíme, že jsme slabí, když se považujeme za oběti a hrajeme si na někoho menšího, věci nefungují, protože se sami vzdáváme Boží moci. Toto bude velmi silný a intenzivní začátek nového týdne. Vím, že jste z intenzivních energií unavení, ale já nikomu nemažu med kolem pusy a toto je zkrátka velmi silná karta. Dobrou zprávou je, že archanděl Michael je s námi všemi a dodává nám odvahu, sílu i ochranu, stejně jako Bůh a Ježíš.

Pojďme se podívat na střed týdne, protože karty na sebe navazují a doplňují se. Pro střed týdne tady máme kartu archanděla Zadkiela s názvem Jasnoslyšení. Archanděl Zadkiel nám pomáhá odpouštět a nechávat věci jít. Tady to znamená nechat jít věci, které jste si vyslechli. Nechat jít vše negativní, co jste slyšeli a co vás zranilo. Vyslechli jste si například, že nejste dost dobří, nebo jste si to řekli vy sami? Byli jste slovně zneužíváni druhými lidmi nebo i sami sebou? Ve středu tohoto týdne se těchto slov vzdáte, propustíte je a uvědomíte si, že jste silní a mocní. Opět je to stejné téma pro tento týden - nechat jít minulost. Minulost je minulost. Je třeba žít teď, bez nějakého ducha minulosti. To se týká i našich velmi něžných, ženských přítelkyň. Jste silné, jste mocné! A právě tato síla je nyní velmi potřebná.

Když se podíváme na víkend, máme tady kartu archanděla Uriela s názvem Skvělý nápad! Je to tedy také o sebevědomí ohledně myšlenek a nápadů, které dostáváte, mí drazí, protože andělé mi ukazují, že si je často sami vymlouváte. Je to o tom věřit v sebe samé, věřit v Boha, který je ve vás. Bůh se projevuje i skrze vás, to on vám dává tyto nápady a na vás je, abyste jim věřili. Tento týden je hodně o víře. Mnohdy nápady, které dostáváme, jsou odpověďmi na naše modlitby. A tak v tomto týdnu věnujte pozornost tomu, na co myslíte. Budete-li mít myšlenky o tom, že jste slabí, poperte se s nimi, zpracujte je, odevzdejte je Bohu. Dostanete-li nějaké nápady ohledně změn, věnujte jim pozornost, věřte jim, a především podle nich jednejte, což je to nejdůležitější. Když budete jen sedět a myslet na nápady, tyto nápady přejdou k někomu jinému, kdo je uskuteční místo vás. Je to tedy týden "vstaň a běž".

Jsem velmi nadšená! Pamatujte, že se vám dostává velké pomoci. Věřím ve vás a vy v sebe také prosím věřte. Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qjWIVDoHl1g
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.