neděle 20. září 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 21. do 27.9. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 21. do 27.září. Máme tady energeticky velmi silný týden, a tak bych tentokrát chtěla pracovat se silnými Vykládacími kartami archanděla Michaela se záměrem získat poselství, požehnání a vedení pro nás všechny, obzvláště pro ty, kteří jsou vysoce citliví vůči energiím. Když si to shrneme, tento týden nám začíná podzimní rovnodenností, změnou ročního období, pak 27. končí Modrým úplňkem a kromě toho také naprostým zatměním Měsíce v tentýž den, které bude viditelné v Severní Americe. Tento víkend bude tedy energeticky velmi silný. Ano, jedinou silou v tomto světě je láska. A jedinou mocí, která existuje, je Bůh. Ti z nás, kdo jsou citliví vůči pozemské i nebeské energii, potřebujeme zůstat silní, a archanděl Michael nám může pomoci právě s tím. Zamíchám tedy tyto karty a požádám Boha, aby nám kolektivně seslal poselství o tom, jak můžeme tento týden učinit co nejlepším.

První kartou pro tento týden je Běžte vpřed beze strachu. To je tak "Michaelovské" - zavázání se vašim snům, vašim přáním, a jakýmkoli vašim záměrům, a nedívat se zpět, neohlížet se přes rameno, nedovolit si dělat si starosti "Bude to fungovat nebo bude fungovat tamto?", ale skutečně si dovolit vychutnat si jízdu plnou parou kupředu. Ano, stále se nacházíme v retrográdní fázi Merkuru a Moudrost nám již řekla, že nemáme začínat nic nového. Ale samozřejmě k tomu, co jste již začali a čemu se již věnujete, je toto signálem: "Běž!" Andělé říkají, že to hodně souvisí se změnou ročních období, s podzimní rovnodenností, a z této změny pro vás vzejde nový povznes, říkají, že je to pro vás volání k probuzení, kdy si řeknete: "Počkat, já pro sebe chci jinou cestu!" a necháte se vést svým vnitřním rebelem, který se objeví a který řekne: "Hodlám udělat pozitivní změnu pro sebe i pro ostatní a už nebudu marnit žádný čas. Půjdu si za tím!" Takže se na to podívejte - tento týden začínáme jasným startem.

Podívejme se na střed týdne - zde máme kartu Využijte své představivosti... a uvidíte odpověď. Michael nás vždy povzbuzuje a říká nám, že ano, že nám může dát odpovědi a dát nám Boží nebeské vedení, ano, ano, ano, může nám dát vedení tímto způsobem, ale povzbuzuje nás k tomu, abychom nahlíželi do svého nitra a hledali odpovědi tam. Představivost je zajímavá, protože souvisí s naším vnitřním dítětem a schopností myslet neomezeně, dělat věci jinak. Zdá se, že začnete tento týden puštěním se do toho, a pak pocítíte něco jako zpomalení, které můžete vnímat i jako blok. Ale pokud se na řešení věcí podíváte jinak, obzvláště říkají, že se to týká vztahů a kariéry, které pro tento týden cítím velmi silně, když se na ně podíváte z odlišné perspektivy, najdete odpověď, která je uvnitř. Co se od vás žádá, mi drazí, je trávit čas v meditacích. Slyším, jak se někteří zlobí, vím, že někteří lidé nemají meditace rádi, zatímco jiní je milují. Pamatuji si, když jsem sama podnikla svou první meditaci, říkala jsem si, že bych to klidně vydržela 24 hodin denně a že bych za to chtěla být placená, protože to bylo tak příjemné. Stále se tak cítím a vlastně už za to placená i jsem, protože medituji kvůli odpovědím, a to nejen pro sebe, ale i pro ostatní, a vy můžete dělat totéž. Není to o způsobu, jakým meditujete, ale o kvalitě meditace. Strávení pár okamžiků v tiché soustředěné meditaci je skvělá investice času, která vám čas ušetří, urychlí váš pokrok, pomůže vám vyhnout se tomu, co by vás o čas obralo nebo i o peníze, a všem nám umožňuje přístup k univerzální Božské Moudrosti.
Také nám říkají, abychom se nebáli jít do svého nitra. Říkají, že někteří z nás se bojí dovnitř nahlédnout, protože mají strach z toho, co tam najdou. Michael říká, že jediné, co tam najdete, je vaše vnitřní krása.

Pojďme se podívat na konec týdne - a to se mi moc líbí, ani si nepamatuji, že by nám tato karta kdy předtím vyšla! Ale je to velmi důležité, říká nám: Travte více času venku. Tuto metodu jsem já sama využívala k získávání odpovědí. Obzvláště jste-li v přírodě na čerstvém vzduchu, obklopeni stromy a květinami, množství kyslíku vysoce zesiluje spojení, kterým získáváte Božské vedení. Před nějakým časem mi andělé řekli, že jejich poselství je přímo obsaženo v molekulách kyslíku, a že právě proto nás tak často vedou k tomu, abychom zhluboka dýchali a také fyzicky cvičili, protože to zesiluje naše kardiovaskulární dýchání a získáváme při něm mnoho vnuknutí, uvědomění a vizí. Je to také jeden z důvodů, proč nás andělé vedou k tomu, abychom pobývali mimo znečištěné prostředí, abychom nekouřili a neužívali chemikálie, které nám brání normálně dýchat. Pobyt venku a nahlédnutí do svého nitra jdou tedy dokonale ruku v ruce (2. a 3. karta) a pak tu máte potvrzení (1. karta), že se svými nápady, které jste dostali a jež vás nadchly, jste na správné cestě a že máte jít kupředu.

Jak úžasný a silný týden! Moc se mi líbí, že jsme unášeni touto vlnou energie, místo abychom se jí nechali potopit. Máte tu moc, mí drazí! A vůbec nezáleží na tom, kolik negativity máte kolem sebe - můžete se nad to povznést. A když to uděláte, inspirujete druhé k tomutéž! Nechte tedy své světlo zářit, nebojte se být silní! Je pro vás bezpečné být silní, je pro vás bezpečné zářit!

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/Y-3klZWQBA0
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.