neděle 27. září 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 28.9. do 4.10. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 28.září do 4.října. Tento týden jsem se cítila vedena k práci s vílami, anděly přírody, neboť jsou blízko Zemi a mohou nám dát velmi přesné poselství ohledně toho, co se se Zemí děje a jak můžeme my sami pomoci. Budu pracovat se sadou Magická poselství víl. Tyto karty mám velmi ráda, protože jdou přímo k věci, stejně jako to dělají víly. Víly jsou velmi skutečné! Již staré přísloví z Talmudu říká, že každé stéblo trávy má nad sebou svého anděla, který mu říká: "Vyrůstej! Vyrůstej!" A tak, kdykoli jde o nějaké záležitosti životního prostředí, můžeme požádat víly o vedení, jak můžeme my sami pomoci, jak se můžeme zapojit, jak můžeme léčit a jak se můžeme vzdělat. Víly se mi velmi líbí, neboť jsou jako vy, jsou velmi citlivé a vnímavé vůči životnímu prostředí a přírodě, včetně našich přátel zvířat, včetně ptáků a ryb. Žádám tedy nyní Boha, aby nám seslal své poselství prostřednictvím tří karet, které představují začátek, střed a konec týdne. 

Pro začátek týdne je tady karta, která nám ještě nikdy nevyšla, a to jsem vykládala pro tisíce lidí prostřednictvím těchto týdenních výkladů i online výkladů na Instagramu, které dělám každý den. Je to karta Splacené dluhy. Říká, že tíha dluhů a zvyk se zadlužovat odchází z vašeho života. Nejvíce to souvisí s bolestí finančních dluhů, ať už na kreditních kartách, poplatcích nebo půjčkách. Také to znamená, že v této oblasti učiníte pokrok. Rovněž to však může znamenat dluh energetický - že jste splatili svou karmu. Možná jste prošli odpouštěním, nebo jste vykonali nějakou jinou vysokovibrační duchovní práci a meditace, a přešli jste k vědomí jednoty namísto duality, v němž obviňujete jeden druhého a vnímáte se jako oddělené lidi, takže nikdy nic nevyřešíte. Je to opravdu nádherná karta a přísahám, že jsem ji v těchto výkladech ještě nikdy neviděla. Takže... Haleluja! Toto je opravdu silné znamení toho, že k nám přichází dobré věci - prosperita, léčení, povznes... a všechna vaše tvrdá práce se vyplatí. Pracujte na tom tedy dál! Nemůžu se dočkat, co nám řekne další karta. 

Další kartou je Učiňte průzkum. Jak tyto dvě karty spolu souvisí, Bože? Andělé říkají, že první karta znamená uzavření jedné kapitoly, a druhá znamená začátek nové kapitoly. Jak asi víte, Merkur bude v retrográdní fázi až do 9.října, takže jak už jsme si řekli dříve, je to vhodný čas k prozkoumání svých možností, podívat se na to, co se vám nabízí, a opravdu si udělat průzkum - zkoumat, co byste chtěli dělat dál. Protože zatímco se jedny dveře zavírají (viz. první karta), druhé se otevírají (viz. druhá karta) a toto období nám slouží jako příprava. Je to období přípravy na to, co bude dál. 

Věděla jsem, že tato karta vyjde! Cítila jsem to. Je to karta Podzim. Samozřejmě, na severní polokouli jsme zrovna oslavili podzimní rovnodennost, zatímco na polokouli jižní nyní začíná jaro. Ale všechny tyto karty vypovídají o povznesu a změně. Karta říká, že sklízíte úžasnou úrodu hojnosti. Opět je to poselství o hojnosti a andělé říkají, že na tu se máme zaměřit více než na roční období. Poukazují na světlo na obrázku. Opravdu jste se dostali na úplně novou úroveň zhmotňování. Propustili jste spoustu starostí, zbavili se návyku se děsit a být věcmi posedlí - a tak jste se dostali do světla, soustředili jste se - a dostává se vám hojnosti! Týden nám tedy začíná hojností a také hojností končí. 

Co tedy chtějí, abych vám řekla mí drazí, je: "Dovolte tomu, aby se to stalo." Někdy se naše ego opravdu hodně bojí, když věci začínají být dobré - a začne to dobré od vás odhánět. Viděla jsem to už mnohokrát u svých studentů zhmotňování. Dělali všechnu tu dobrou práci a zhmotňovali si své partnery duše, uzdravení, finanční hojnost a novou kariéru, a pak to přišlo - a oni se lekli. "To nemůžu, to je příliš divné!" - a to kvůli tomu starému přesvědčení, že musejí trpět. aby si zasloužili dobro, nebo že musí být všechno těžké, aby dostali nějakou odměnu. Nechme tedy tato stará přesvědčení jít. 

"Archanděli Michaeli, prosím, přetni všechna pouta, která nás poutají k utrpení a těžkostem, a zruš všechny sliby, které jsme kdy pronesli a jimiž jsme se odsoudili k utrpení, těžkostem a sebezapření. Všechny tyto sliby nyní propouštíme ve všech směrech času. Vítáme nyní k sobě současnou energii podpory."

Tato podpora je vaše - přichází k vám jako nádherný kouzelný koberec, který vás žádá, abyste se na něj posadili a nechali se jím odnést. To přitom neznamená, že budeme jen sedět a nic nedělat, ale že budeme následovat jasné Boží vedení k aktivním krokům, kterého se nám dostane. Stejně tak jako mé knihy musely vzniknout tím, že jsem si sedla ke stolu a napsala je, i vy jste vedeni ke konkrétním krokům - navštívit léčitelský kurz, jít s někým spolupracovat, přečíst si něco, vytvořit nebo složit nějaké dílo. Všechny tyto kroky jsou součástí procesu spolutvoření odpovědí na vaše modlitby. 

Jaký silný týden tu máme! Pamatujte, že hojnost k nám přichází v mnoha různých formách, včetně nápadů. V tomto týdnu můžete dostat nápady za milion dolarů a na vás je, abyste se jich chopili, důvěřovali jim a nenechali své ego, aby vám je vymluvilo. Budete-li mít pocit, že nemáte dostatečnou odbornost k tomu, abyste své nápady uskutečnili, spolupracujte v partnerství s někým, kdo tuto odbornost má. Právě tak všichni dosahují úspěchu - díky partnerství. Můžeme se tedy modlit za ty nejlepší učitele a partnery pro vás, a také za to, abyste si vy všichni dovolili tyto lidi přijmout. Říkají mi, že vaše nápady pomohou mnoha, mnoha lidem, zvířatům, dětem, životnímu prostředí atd. Tak se modleme za to, abyste uspěli! Úspěch není omezen jen na vás, je to o tom, že když uspějete vy, uspějeme tak my všichni.

Posílám mnoho lásky a andělských požehnání vám, vaší rodině i celému světu. A řekněte prosím se mnou: Alooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/jzY_u2t3Uf4
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.