neděle 18. října 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 19. do 25.10. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 19. do 25.října. Jsem zpátky doma na zahrádce se svými mazlíčky. A protože tak ráda pobývám venku mezi květinami, chtěla bych dnes pracovat s vykládacími kartami Květové terapie, které jsme vytvořili společně s mým kamarádem Robertem Reevesem, který pracuje jako naturopat v Austrálii. Tyto karty jsou úžasné. Robert opravdu komunikuje s květinami a vede také kurzy Květové terapie, kde učí lidi, jak mohou sami získávat poselství od květin. Modlím se tedy nad těmito kartami a žádám Boha, aby nám skrze ně seslal poselství pro nás všechny na tento nadcházející týden ohledně toho, co můžeme očekávat a co můžeme my sami udělat pro to, abychom přinesli požehnání tomuto světu. 

Kartou pro pondělí a úterý je karta pomněnky s názvem Léčení minulých životů, která vypovídá o nějaké situaci ve vašem životě. Toto téma, pokud si vzpomínáte, jsme tady řešili už předminulý týden. Sama jsem byla vůči minulým životům velmi skeptická a vůbec jsem na ně nevěřila, dokud jsem sama nepodstoupila regresi do minulých životů a neviděla vlastní zážitky, které jsem pak dohledala v historických pramenech. Tato karta říká, že to, co nyní v životě prožíváte, je neustále se opakující vzorec z minulosti. Můžete se potýkat s karmickým vztahem, nebo máte vykonat nějaké odpuštění vůči své minulosti, nebo jste v minulém životě prožili zranění, které nyní máte vyléčit. Tento týden nám tedy začíná soustředěním se na léčení a odstraňování vzorců, které vám v tomto léčení bránily. Začíná kartou pomněnky, která říká, že se vám podaří odpustit a zapomenout skrze léčení minulých životů. To můžete uskutečnit i tak, že zavoláte Boha, aby vám pomohl, také archanděla Raziela, jehož jméno znamená Boží tajemství, který nám pomáhá léčit problémy vycházející právě z minulých životů, můžete také požádat o pomoc regresního terapeuta a nebo si poslechnout mou nahrávku s meditací k léčení minulých životů. Pomůže vám to přerušit ten opakující se cyklus, zejména co se týká fóbií. Mně samotné stačila jedna regrese k tomu, aby moje strachy zmizely.

Jak nádhernou kartu máme pro střed týdne - Otevřete své srdce. Ta nám říká, že naše problémy souvisí především s našimi vztahy z minulých životů, které nyní léčíte - tedy karmickými vztahy. A je to hlavně o soucitu; o tom, že své srdce otevřete lásce, a také vědomí, že jste s druhou osobou jedním, a to i s tou nejprotivnější osobou na světě sdílíte jednu duši. S tímto vědomím pak začíná léčení. Když léčíte sebe, léčíte druhé. Když léčíte druhé, léčíte i sebe. Léčení začíná, když překonáme přesvědčení, že jsme od druhých odděleni; že tamta osoba je jiná než vy, že ona je špatná a vy jste dobří, nebo že vy jste špatní a ona je dobrá. Všechno to oddělení vytváří ty problémy. Když si uvědomíme, že jsme všichni jedním, a otevřeme své srdce Božské nekonečné lásce, která je uvnitř nás a každého, dochází k léčení. A tato karta poukazuje na léčení vztahů. Také říká, že propustíte ze svého života problematický vztahový vzorec, který jste dosud prožívali. A to je opravdu dobré, velmi to doporučuji!

Na víkend tady máme kartu oranžové lilie s nádherným poselstvím Pozvedněte své myšlenky. Ta nám říká, abychom neupadli zpět do starých kolejí. Měli jsme tu mocné odpoutání, mocné léčení, ale co si pak zpětně myslíme o celém prožitku, je stejně tZnamená to tedy udržet si pozitivní myšlenky o každé oblasti vašeho života, obzvláště o vašich vztazích, které teď vycházejí. To zahrnuje také vaše rodinné vztahy, pracovní vztahy, vztahy se zákazníky, přátelství, lidi z vaší minulosti, učitele, sourozence, a samozřejmě také milostné vztahy. A to v minulosti, přítomnosti i v budoucnosti. Zůstaňme pozitivní společně:
ak důležité.

"Drahý Bože a Svatý Duchu, pomozte nám prosím propustit všechno z naší minulosti, co už nám neslouží, a setrvávat ve stavu lásky s otevřeným srdcem, a to s vědomím, že je bezpečné mít otevřené srdce a že je pro nás také bezpečné být pozitivní a mít pozitivní myšlenky."

Neznamená to, že něco přehlížíme, právě že jsme realističtí - dobré zprávy tu jsou! A čím pozitivnější jsme, tím více pozitivních věcí k nám přichází. 

Mějte tedy pozitivní týden, posíláme vám mnoho lásky, andělských požehnání, a prosím, řekněte s námi: Aloooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/GvMXIY2Zc38
překlad: Magda Techetová
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.