neděle 22. listopadu 2015

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 23. do 29.11. 2015

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 23. do 29.listopadu. Věřili byste tomu, že už máme za rohem prosinec? Wow! Tento rok už máme skoro za sebou a to se zdá, jako by sotva začal. Můžeme však nahlédnout do následujícího týdne a získat vedení ohledně toho, co se nyní děje. Doufám, že se vám dobře daří. Při výkladu je naším záměrem, aby každý, kdo ho sleduje, dostal poselství od Boha a andělů ohledně celkové energie, ale také individuální poselství. Tento týden zde máme úplněk, který bude ve středu, a bude to úplněk ve znamení Blíženců, což je znamení komunikace a duality, a může vás to ovlivnit, pokud jste citliví na měsíční fáze. Můžete trpět nespavostí, být velmi emocionální nebo unavení, a tak pokud se vám to stane, vězte, že je to pravděpodobně kvůli Měsíci a nemusíte si dělat žádné starosti. 
Budu dnes pracovat s kartami Poslové světla. Moc často s nimi nepracuji, ale dnes jsem se k tomu prostě cítila vedena. Pomodlím se nad nimi a zároveň požádám Boha, aby nám všem dal poselství pro následující týden ohledně toho, co můžeme čekat, co můžeme udělat, abychom tento týden učinili lepším, a jaká požehnání můžeme přinést tomuto světu. Vytáhnu tři karty představující začátek, střed a konec týdne.

Když se podíváme na začátek týdne, je tady karta Omega, která říká: Vítězství! Miluji tuto kartu, protože vypovídá o tom, že vaše zhmotňování přináší své ovoce. Tento týden nám tedy začíná v opravdu dobrém naladění. Ať už jste na čemkoli pracovali - obzvláště v minulém týdnu, kdy jste se cítili křehce, úzkostně, smutně a zoufale, hlavně kvůli tomu, že jste byli jako empatičtí a vnímaví lidé ovlivněni světovou energií strachu, a byli jsme vedeni k tomu, abychom tyto pocity usměrnili konstruktivním způsobem, modlili se a vizualizovali si - nyní vidíme, co se stane! Vždycky to funguje! Kdykoli se držíte svých vizí pozitivního zhmotňování, tak to funguje! 
V rámci výkladu musím říct, že to vyšlo velmi neobvykle. Normálně nám týdny začínají v pomalejším tempu, ale tentokrát nám týden začne rychle, můžete i mít pocit, že vše se děje velmi rychle, můžete hodně spěchat, ale také cítit velké nadšení, tak si dávejte pozor na zdravou rovnováhu. Někdy, když se necháme unést oním uspěchaným nadšením, můžeme se velmi vyčerpat. Ujistěte se tedy, že se věnujete nějakému cvičení a protahování, józe, dopřáváte si čas na meditace nebo procházky přírodou, či cokoli jiného, co vás udrží klidné a vyrovnané.

Když se dostáváme ke středu týdne, máme tady úplně to stejné. Je to karta Crystal, která říká, abychom se drželi své víry a naděje, protože je tu něco pozitivního a nového, co však zatím nevidíme. 
První karta pro pondělí a úterý tedy vypovídá o tom, že vaše zhmotňování se děje, ale druhá říká, že toho k vám přichází ještě mnohem víc. Mohou to být věci, za které se modlíte, a u kterých je třeba zatím prostě věřit, že Bůh a andělé na tom v zákulisí pracují, i když to zatím nevidíte. Jste jako zahradník, který zaseje semínka a zalévá je vírou, dokud nevyrostou na povrch a nestanou se plně rozvinutými květinami. Ke zhmotňovaným věcem toho tedy přijde ještě více věcí.

Pro konec týdne nám zde vyšla zajímavá karta Yvonne, která říká, že máme zvláštní pouto ke zvířatům a že naše mazlíčky na Zemi i na Nebesích chrání andělé. Tato karta může opravdu vypovídat o zvířatech, třeba o tom, že si nějaké adoptujete v útulku, nebo nějakému pomůžete, nebo budete trávit čas se svými zvířátky, vezmete je na procházku, nebo se třeba projedete na koních. 
Andělé mi však říkají, že to má širší záběr a že to znamená pobyt v přírodě obecně bez ohledu na počasí. Říkají, že je také důležité se za přírodu a za zvířata modlit, a také za počasí. Říkají, že na některých místech přijdou sněhové bouře. Zvířatům můžete pomáhat také tím, že jim budete nechávat venku jídlo, např. pro veverky nebo ptáčky. Také jim můžete poskytnout přístřeší, nebo poskytnout příspěvek dobročinným organizacím, které zvířatům pomáhají. Rovněž můžete sdílet videa o zvířatech na svých sociálních médiích nebo si udělat veganský víkend. Je spousta věcí, které můžete udělat. Tento víkend bude hodně o zvířatech.

Je to tedy velký týden zhmotňování. Pro ty z vás, kteří cítí, že vaše životní poslání souvisí se zvířaty, toto je váš týden! Otevírá se vám velká brána. A pamatujte také, že uprostřed týdne, ve středu, máme úplněk, kdy necháváme věci jít. Je to čas na puštění se všeho, co už nefunguje. Co potřebujete nechat jít? Udělejme si na to krátkou meditaci. 

"Drahý Bože a archanděli Michaeli, ukažte nám prosím, co v našem životě a našem srdci nám stojí v cestě za velkou radostí. Pomozte nám prosím k uvědomění si, co v našem životě již splnilo svůj účel a od čeho nyní potřebujeme odejít a pustit se toho, nebo co potřebujeme vyrovnat/vyvážit." 

Odpovědi k vám budou nadále přicházet i v průběhu týdne. Pokud jste ji dostali už teď, je to skvělé! Zapište si to někam, promyslete si to, a pak, až bude úplněk, mějte záměr odevzdat vše, co už vám neslouží, Bohu. Bůh je Nekonečná Moudrost obsahující řešení na všechno. O tom to tedy je. Je to nádech a výdech. 
Je tu pro vás mnoho podpory, modliteb a lásky. Pamatujte, že VAŠE životní poslání můžete naplnit pouze VY a my vás potřebujeme! I když se vám třeba zdá, že váš život nyní moc dobře nefunguje, vydržte a mějte víru, protože všechno se zlepší. To vám slibuji. Když vydržíte, naučíte se také cenné lekce, které pak můžete učit nás ostatní. Jste velmi potřební.

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání, a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/AXVHM1CQsL0
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.