neděle 17. ledna 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 18. do 24.1. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 18. do 24.ledna. Dnes budeme pracovat s kartami Andělé a svatí, které jsme už nějakou dobu nepoužili, Nejsem katolička, ale chovám úctu ke svatým, kteří vykonali mnoho zázraků a přinesli mnoho radosti všem, kdo s nimi pracují. Mám tu tedy 44 karet a zatímco je míchám, žádám Boha, aby nám skrze ně seslal poselství a vedení pro další týden. V tomto týdnu budeme mít úplněk, 23.ledna, a bude to úplněk ve znamení Lva, které je velmi silné a dramatické, takže pokud jste citliví na měsíční fáze, můžete to pocítit - stejně tak i retrográdní fázi Merkuru, která potrvá až do 25. Tento týden se energie budou měnit, tak jako když se mění roční období z jara na léto nebo z léta na podzim, což můžete vnímat. Někdy lidé trpí nespavostí, cítí se unavení, mají větší hlad nebo naopak nemají chuť k jídlu, a tak pokud si všimnete na sobě nějaké takové změny - která nesouvisí se zdravotním léčením - vězte, že v tom coby citlivé osoby nejste sami. 

Kartou pro pondělí a úterý je karta sv. Františka s názvem Zvířata. To je úžasné, protože jeho přívěsek mám zrovna na krku! Andělé říkají, že toto je čas, kdy si možná najdete nového mazlíčka nebo budete se svými současnými mazlíčky trávit více času, nebo obecně budete více v přírodě. Také to souvisí s modlitbou sv. Františka: "Bože, učiň mě svým nástrojem míru." Je to nádherný poučný příběh. Svatý František odešel od své rodiny, která oplývala bohatstvím, a poté, co začal žít skromnější, prostější život, začal objevovat a uvědomovat si, na čem skutečně záleží - hlubší hodnoty. Je to ochránce zvířat a tak, pokud vám na zvířatech záleží a chcete jim pomáhat, vždy ho můžete požádat o pomoc.

Zajímavé, pro středu a čtvrtek zde máme kartu anděla strážného s názvem Vyšší vzdělání. To může doslova znamenat, že navštívíte nějaké duchovní semináře nebo přednášky, abyste svou práci duchovního učení či léčení posunuli na vyšší úroveň, může to být také formální výuka a lekce, nebo můžete trávit čas v meditaci, o samotě, v přírodě, kdy se vám dostane mnoha vnuknutí a uvědomění, ale obecně bude střed týdne o učení se a získávání poselství. Možná půjdete na nějaký kurz, nebo nějaký úspěšně zakončíte.
Tato karta také souvisí s tou první. Andělé říkají, že ti z vás, kteří chtějí pracovat se zvířaty, budou studovat formální věci, aby mohli pozitivně ovlivnit ochranu zvířat, pomáhat jim, léčit je a komunikovat s nimi. 

Kartou pro konec týdne je opět karta strážného anděla, Vize. Zajímavé je, že když jsem karty míchala, měla jsem pocit, že tato karta vyjde. Andělé mi řekli, že spoustě lidí se nyní bude uzdravovat zrak. Někteří budou moci odložit své brýle, někteří podstoupí operaci svých očí, ale také to znamená věnovat pozornost svým vizím a snům, neboť ty vám ukazují budoucnost. Pro tento týden velmi silně vycházejí různá vnuknutí a vhledy, Aha momenty a uvědomění. Někdy se toho můžeme bát, protože si uvědomíme něco, co v nás vyvolá touhu po změně - jako např. že určitý vztah již splnil svůj účel a je třeba se pohnout dál, nebo že vás už nenaplňuje vaše práce a je třeba jít dál, a tak tato vnuknutí a vhledy mohou někdy znamenat i konce. Ale konce v sobě zároveň obsahují nové začátky, kde se dostanete do souladu s tím, co odpovídá vaší nové pravdě. Není to tedy nic, čeho bychom se měli bát. Také mi říkají, že jak se dostaneme k úplňku v tomto týdnu, bude to právě čas propouštění starého. 

Pamatujte, že tento týden je o VÁS. Jakmile se vy vyléčíte a propustíte to staré, a uvolníte tak prostor tomu novému, přinesete mnohá požehnání celému světu. A to je právě to vyšší vzdělání. Nebojte se změn, neboť jsou součástí proudu života na této Zemi. 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání, a řekněme prosím společně: Alooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/oqrZendwAWc
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.