pátek 11. března 2016

Poselství andělů o těžkých obdobích

"V obdobích vašeho života, kdy prožíváte zoufalství a beznaděj, jste postaveni tváří v tvář svému jádru, osekanému od všeho, co nebylo jeho součástí, a odkrytému v celé jeho nahotě. V časech, kdy dochází k událostem, jež se vás hluboce dotýkají, se odhaluje všechno, co nosíte ve svém nitru, bez ohledu na to, co to je. Všechno je odhaleno a vystaveno na světlo, abyste to přestali přehlížet a předstírat, že je v pořádku i to, co v pořádku není.

Abyste se mohli hnout kupředu a začít žít život, který si opravdu přejete, je důležité a nevyhnutelné, že se musíte zbavit všeho, co vám to neumožňuje. Nejčastěji jsou to strachy, věci, kterých se nejvíc bojíte a které jste potlačovali co nejhlouběji to šlo. Tyto strachy byste nemohli vyléčit, kdyby je ve vás něco nevyvolalo. Okolnosti, jež ve vás vaše stíny vyvolávají, však nejsou vašimi nepřáteli, ani vám nepřišly ublížit. Nestavte se prosím do ublížené či ukřivděné pozice a berte prosím všechno, co se ve vás probudilo, jako informaci a příležitost to uzdravit. Neumíte si ani představit, jaká úžasná proměna se v tomto skrývá; jak ohromný potenciál k obnově a rozkvětu vašeho života spočívá v uzdravení vašich nejhlubších bolestí a strachů! Toto je velký okamžik nejen pro vás jako jednotlivce k proměně a šťastnému znovuzrození, ale i pro váš svět, pro vaše společenství.

Představte si svět plný lidí s očištěným srdcem, které se nebojí a miluje, jak jen dokáže! To není žádná utopie, jedná se o skutečnou možnost, kterou máte jako jednotlivci i jako společnost. Každý z vás může k této budoucnosti maximálně přispět, když bude poslem lásky a nebude se bát. Můžete vykonat tolik dobra a šťastných změn, když už nebudete bržděni strachem a bolestí! Když se postavíte těmto energiím čelem prostřednictvím toho, co nyní sami zažíváte ve svých životech, uvědomíte si, že nad vámi nemají skutečně moc - že jste jim ji pouze dávali, dokud jste se jich báli. Strach je tím, co vytváří ve světě všechno to negativní a bolestivé, a tak se prosím nebojte přestat se bát a uzdravit svá srdce. Máte v rukou velkou moc a je třeba, abyste si ji uvědomili. Všechno, co nyní dokážete vydržet a překonat, vám přišlo ukázat, jak jste úžasní, silní a schopní a co všechno může být ve vaší moci dokázat pro svět. I vy sami jste svět, byť tvoříte jen jeho část. Ale jste jím, a cokoli tedy děláte pro sebe, děláte pro svět, a naopak, co děláte pro svět, děláte pro sebe.

Buďte zdroji lásky a ne strachu. Buďte pro všechny včetně sebe zářivými majáky, které pomáhají a svítí na cestu všem okolo na dlouhé míle i v té nejtemnější noci. Právě to je vaše poslání, které přináší světlo, naději a lásku nejen světu, ale i vám samým. Jako vaši andělé vás v tom ve všech směrech podpoříme, budete-li ochotni svou šťastnou proměnu podstoupit a vykonat vše, co je k ní potřebné."

* * *

(Poselství andělů, M.T.)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.