neděle 28. srpna 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 29.8. do 4.9. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 29.srpna do 4.září. V tomto týdnu, konkrétně 30.srpna, nám začíná období zvané retrográdní fáze Merkuru. Jako křesťanka jsem byla vychovávána k tomu, abych se nezabývala astrologií, protože má "nízkou energii" a podobně, ale zjistila jsem, že kdykoli byla retrográdní fáze Merkuru, tak se skutečně dělo hodně věcí a že toto období může hodně posloužit v náš prospěch. Merkur je planeta spojená s komunikací, v této době hlavně s elektronickou a cestovní. Tato fáze trvající od 30.srpna do 22.září je obdobím, kdy je třeba být opravdu důslední v tom, jak věci vyjadřujeme a vyslovujeme - komunikovat přesně. Když to neděláme, mohou nastat nedorozumění. Rovněž je to čas, kdy budeme revidovat, přehodnocovat, přeorganizovávat apod. již spuštěné projekty, a kdy je dobré hodně odpočívat. Můžete se v tomto období cítit více unavení a potřebovat pobyt v ústraní. Opět, ničeho se nebojte, nevkládejte do toho energii strachu, pouze na to myslete a počítejte s tím. Zjistíte, že retrográdní fáze Merkuru, která nastává čtyřikrát ročně, vám ve skutečnosti pomůže překonat odkládání a hnout se kupředu na vaší cestě. 
Kromě toho, že nám začíná v úterý retrográdní fáze Merkuru, nastává také ve středu novoluní. To je z historického hlediska časem zhmotňování a přijímání. Naproti tomu úplněk je časem propouštění starého.
Protože toto období souvisí s komunikací, chtěla bych dnes pracovat s andělem komunikace, archandělem Gabrielem. Pomáhá nám s jakoukoli formou komunikace. Já ho vždy volám, když píšu. Vždy nám rád pomůže dokončit to, co jsme začali, stihnout svou práci ve vymezeném čase, zůstat věrní sobě samým a nezpochybňovat své myšlenky a pocity. Miluji archanděla Gabriela! Je schopen být s námi všemi zároveň, stejně jako všichni ostatní archandělé. Nejsou omezeni časem ani prostorem. Nemají těla ani ego, stejně jako Bůh jsou pouze čistou energií a láskou. Nikdy se nemohou unavit, ani si na nic nestěžují, protože jsou zajedno s Bohem.
Tak jako každý týden se nad kartami pomodlím a požádám Boha, aby nám poslal poselství skrze tyto karty. Jedna pro začátek, druhá pro střed a třetí pro konec týdne. Na víkend nám dokonce vyšly dvě karty!

Pro pondělí a úterý, začátek retrográdní fáze Merkuru, nám vyšla karta Tvořivé vyjádření! Je na ní krásný obrázek dvou dětí, které si hrají. Připomíná nám, že celý tento svět je jedno hrané divadlo. Vím, že něco takového vyšlo minulý týden, že máme ve světě každý svou roli, kterou hrajeme. Tato karta ale hlavně vypovídá o tom, že skrze vaše činy se projevuje Boží kreativita. Andělé říkají, že v těchto prvních dvou dnech tohoto týdne to znamená, že se máte ponořit do tvořivé činnosti a nechat se jí pohltit. Je to čas, kdy vaše myšlenky a pocity budou vaší múzou, která bude základem pro vaše tvořivé projekty. Nezpochybňujte se tedy, ani nesuďte to, co cítíte. Využijte to jako inspiraci pro své psaní, pro své blogy, články nebo knihy, své obrazy, scénáře, písně nebo šití... Také poukazují na význam této karty ohledně zábavy. Můžete se cítit unavení kvůli všem těm planetárním vlivům a také kvůli dění ve světě - může se objevit mnoho nových zpráv - a vy můžete pocítit potřebu se stáhnout do ústraní. Andělé říkají, že se máte stáhnout na místo, které potěší vaše vnitřní dítě. A kde se můžete také pobavit, budete-li se k tomu cítit vedeni. Ne každý může mít náladu se bavit, ale když ano, je velmi terapeutické. Tento týden tedy začínáme na lehčí notu. V těchto dnech může vyplout na povrch spousta vašich pocitů z dětství. Buďte si toho tedy vědomi, budete-li se cítit hodně emocionální, zda to není něco z vašeho dětství nebo rané dospělosti, co potřebuje vyléčit a co je současnou situací pouze připomenuto. Všechno jsou to pouze příležitosti k růstu.

Podívejme se na kartu pro středu a čtvrtek. Zákon přitažlivosti. Toto je velmi mocná karta a ještě mocnější je pak i poselství karty předchozí, která vypovídá o tvořivém vyjádření vašeho vnitřního dítěte. Gabriel je znám tím, že zvěstoval Panně Marii narození Ježíše. Je to anděl nejvíce spojovaný s dětmi a s vnitřními dětmi, ale také s početím dítěte doslova a nebo nějakého projektu. Dohromady tyto dvě karty ukazují, že když budete v tvořivém duchu, když se nebudete soudit a necháte to všechno vyjít ven, jste zároveň svým pravým, ryzím já, a Zákon přitažlivosti vám v tomto týdnu díky tomu otevře nějaké dveře! To nám říká, že se vám naskytnou nějaké příležitosti. Nebo, ještě lépe, příležitosti, jejichž dveře jste dříve zkoušeli, ale byly zavřené, se vám nyní otevřou. 

Dejme toto všechno dohromady společně se dvěma kartami pro konec týdne. Ach, wow! To nevymyslíte! Mám úplně husí kůži! První karta je Zasloužení si. A ta je o tom, že víte, že je pro vás bezpečné přijímat, mí drazí, a že jste stejně jako všichni ostatní milovanými Božími dětmi. Zasloužíte si přijímat! A pamatujte také, že kdykoli se věnujete nějakému tvoření, ať už je to nový vynález, který pomůže světu, nebo nějaká služba, či cokoli jiného, tvořivost nemusí být jen malování obrazů, ale třeba i tvořivé nápady v podnikání. A když přijímáte, pomáháte ostatním. Ať už potřebujete cokoli - řekněme, že potřebujete založit nový podnik, který bude lidem nebo zvířatům hodně pomáhat, a potřebujete k tomu peníze. Dostanete grant nebo půjdete na crowd-fundingovou stránku a peníze přijmete. Vůbec to není o tom, že VY něco dostáváte, ale že jste prostředníkem, skrze kterého ty peníze pak poslouží všem prostřednictvím vaší služby nebo produktu. Tato karta vám připomíná, že si zasloužíte přijímat, protože díky tomu pak můžete pomáhat druhým a dávat. Je důležité na to takto pohlížet, jinak si budete blokovat dobro, které k vám nebude moci proudit. A to zvláště tento týden, protože se vám bude dostávat velkých příležitostí!
A pak je tady druhá karta: Úspěch.

Když to tedy dáme všechno dohromady, je z toho celý příběh. Samozřejmě, Gabriel je andělem poselství a příběhů. Máme tady vaše vnitřní dítě, které se chce tvořivě projevit. To se vám podaří za pomoci Zákona přitažlivosti. Přitáhnete si stejně vysokou energii, jakou budete cítit, když se projevujete a vyjadřujete. Zasloužíte si přijímat - a pak je tu úspěch! Dokonce je to tu i napsané: "Gratulujeme, dokázali jste to!" Máme před sebou opravdu krásný týden, ale je důležité, abyste přitom byli sami k sobě upřímní. Pokud se snažíte předstírat, že jste někdo jiný, než opravdu jste, nebude to fungovat, protože Zákon přitažlivosti vám pak bude přitahovat padělky a nepravé výsledky, které navíc nebudou trvalé. 
Pamatujte si v průběhu září, že si nemáte brát osobně to, co druzí mohou říkat. Lidé vám mohou špatně porozumět a stejně tak i vy můžete špatně pochopit je. Můžete si myslet, že vás kritizují nebo že vám říkají ošklivé věci, a přitom je to jen proto, že se nevyjadřujeme jasně. 
V tomto týdnu se bude dít hodně věcí, ale všechno je to dobré! A je to všechno ve váš prospěch! Využijte tedy tohoto týdne a i když budete třeba odpočívat, mějte po ruce papír a tužku a zapisujte si nápady, které budete dostávat v tomto období vysoce kreativní inspirace! Může to být i nápad, který zachrání svět! Tak se nebojte na nic pracovat!

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání, a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/2S_K_6C9HoY
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.