neděle 15. ledna 2017

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 16. do 22.1. 2017

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 16. do 22.ledna. Než vstoupíme do tohoto silného týdne a uděláme výklad, už teď pro tento týden dostávám poselství. Ale ráda bych vám napřed představila telátko, které se nám zde na našem záchranném ranči narodilo. Narodilo se kravičce, kterou jsme sem přijali už březí a která měla toto telátko velmi brzy po svém příchodu sem. Jsme rádi, že jsou tu šťastné, protože je to nádherná, úžasná energie. Už před lety jsem se vzdala mléčných produktů, protože jak určitě víte, v továrnách na mléko jsou telátka, zejména býčci, odtrhnuta od matky okamžitě po narození, aby mohli krávě odebrat mléko. Kráva nedává mléko, dokud nemá telata! Je to opravdu odporné, jak s nimi zacházejí, až na pár světlých výjimek. Býčci jdou obvykle všichni na porážku, protože nemají využití pro mléko. A cena, kterou platíme za kraví mléko, za máslo a další produkty, za to opravdu nestojí! Existuje tolik dobrých náhražek, které jsou také mnohem lepší pro naše zdraví! Promiňte, že se tím nechávám tak unést, ale pro mě je ochrana zvířat velkou vášní.
A druhým zachráněným zvířátkem v posledním týdnu je kocourek Fénix, který původně žil ve staré budově osídlené squattery, to znamená lidmi, kteří se tam usadili, ale neplatili nájem. Před pár dny však tento dům nešťastně vzplanul a lidé, kteří tam byli, samozřejmě utekli - ale kocourka tam nechali. Hasiči ho pak našli schovaného pod troskami v popelu, a tak dostal vlastně i své jméno, protože doslova vyšel z popela. Má se tu moc dobře a my jsme za něho moc šťastní!
Kdykoli si koupíte nějaký můj online kurz na earthangel.com , 100% výdělku z těchto kurzů jde na tato zvířata. Je to náš splněný sen a vy k němu přispíváte. Pokud vidíte trpět zvířata a přemýšlíte, co byste pro ně mohli udělat, jak jim pomoci, určitě je jednou z cest stát se vegany, nejíst živočišné produkty a také je nepoužívat - například nenosit boty z kůže. To všechno můžeme udělat osobně my sami. Ale mít tento záchranný ranč? To je prostě úžasné!
Dobře, pojďme se podívat na karty pro tento týden. Nedávno jsme měli opravdu mocný úplněk, tzv. Měsíc Vlka, kdy jsme propouštěli mnoho věcí, a když jste něco pustili, vytvořili jste volný prostor, do kterého bude přitáhnuto něco nového. A jak víte, tento rok je jako stvořený pro nové začátky, takže máte optimální čas začínat nové věci. Tento měsíc má číslo 1 a také v tomto týdnu budeme mít den s andělským číslem 221, což znamená "Udržujte své myšlenky pozitivní a zachovejte si víru." 
Také - i když se to týká hlavně Ameriky - budeme mít prezidentskou inauguraci, 20.-21.1., a andělé mi ukázali, že to bude velmi intenzivní a že celý svět bude potřebovat naše modlitby za světový mír. Je to nejlepší čas k tomu zůstat doma nebo jít někam ven do přírody, neúčastnit se větších shromáždění lidí, a hlavně se modlit za mír. Ve světě probíhá mnoho změn, a to vyvolává spoustu vzruchu a energie kolem toho, takže jsme sem přišli v tomto čase hlavně proto, abychom to pomohli usměrnit skrze své modlitby.
Pro tento týden bych chtěla použít karty Poselství archandělů. Modlím se nad nimi a ptám se Boha, co chce, abychom věděli a co máme udělat. Karty jsou skvělým prostředkem pro komunikaci s Nebesy, protože se díky nim prosekáte všemi strachy a mraky ve své mysli, pokud tam nějaké máte. 

Pro pondělí a úterý je tady karta Útěcha. Tato karta vypovídá o útěše po nějaké ztrátě, truchlení nebo změně. A tak pro ty, kdo někoho ztratili, a nebo kdo truchlí kvůli nějaké životní změně, je tato karta určena. Je na ní archanděl Azrael, anděl útěchy. Ráda bych pro vás udělala modlitbu:

"Drahý Bože, prosíme Tě, abys nyní přišel ke každému, kdo sleduje tento výklad, a pomohl nám všem otevřít svá srdce Boží lásce a útěše. Pošli prosím další anděly ke všem, kdo prožívají žal, kdo se trápí kvůli nějaké změně a dělá si starosti, nebo kdo prožil nějakou ztrátu, ať už šlo o vztah, kariéru, domov, finance, zdraví či cokoli jiného. Prosíme Tě, abys nám pomohl cítit mír i přes to všechno."

Víte, je naprosto přirozené cítit smutek, když něco ztratíte. Možná nevíte, jak v tom všem najít mír. Jedna z cest je najít dar a požehnání v tom, co jste měli, ale také v tom, co teprve přijde. Bůh nikdy nezavře dveře, pokud už vám neotevřel nové, velké dveře. Přicházejí k vám nové věci, mí drazí.

Pro středu a čtvrtek je tady Čištění čaker, které znamená očistu naší energie. Říkají, že máte očistit své myšlenky a udržovat je pozitivní, hodně se modlit, také zbavit toxinů svou stravu, hodně také cítím alergeny - někteří z vás trpí kvůli alergii na lepek a pšenici a nebo kvůli celiakii. Zbavte tedy svou stravu lepku! Vy víte, že to máte udělat! Toto je pro vás tedy ponouknutí. Rovněž se to týká očisty prostoru - máte nyní skvělý čas na to, abyste se zbavili věcí, které vám doma, na pracovišti či v garáži pouze zabírají místo, a darovali je někomu, kdo je může naopak dobře využít! Také to můžete prodat. Hlavně jde však o to, abyste očistili svou energii, otevřeli okna a dveře - i když je třeba venku zima, tak alespoň na pár minut. Očistěte si prostor esenciálním šalvějovým olejem. A hodně se modlete, aby Bůh, Ježíš a archanděl Michael očistili prostor kolem vás, ale i ve vašem těle, vaší mysli, a také ve světě.

Pro silný závěr týdne je tady karta Priority. Je na ní archanděl Metatron, který nám pomáhá s naším duchovním růstem, ale také s dětmi. O tomto víkendu máte zůstat soustředění na to, co je pro vás opravdu nejdůležitější. Je to karta životního poslání a návratu na svou cestu, ze které jste se možná vychýlili kvůli Vánocům a oslavám a zůstali velice unavení. Co vás napadne jako první, když se řekne, že se máte soustředit na své priority? Co to je? Jaké jsou vaše osobní priority? Pro většinu z nás jsou prioritou naší blízcí, tedy rodina. Ale do té patří i Bůh. Pojďme se tedy pomodlit za to, na čem skutečně záleží. Nemluvím tady o práci, ale o prioritách našeho srdce.

"Drahý Bože, pomoz nám prosím otevřít Ti svá srdce. Pomoz nám prosím vzdát se strachu z lásky. Pomoz nám prosím propustit jakékoli naše soudy o lásce a uvědomit si, že jsme ve skutečnosti jedním s Tebou i se všemi ostatními na této planetě. Pomoz nám prosím, abychom přestali soudit a rozdělovat lidi a věci do různých kategorií. Pomoz nám mít s každým soucit, a to i tehdy, kdy s daným člověkem nesouhlasíme nebo mu nerozumíme. Pomoz nám prosím uzdravit sebe samé i druhé skrze lásku. 
Také Tě, Bože, prosíme, abys v tomto silném čase chránil nás všechny, a pokud se chystají jakékoli plány obnášející násilí vůči lidem, zvířatům, místům nebo naší planetě, pomoz nám je prosím vymazat. Nechť je toto planeta soucitu. Pomoz každému z nás jednotlivě vědět, co má dělat, aby co nejvíce přispíval k míru. Pomoz prosím nám všem, abychom byli soucitní a dovolili si být vnímaví. Víme, že ty jsi ten jediný skutečný vůdce a také jediná skutečná síla na tomto světě. Strach, starosti a všechno to s tím související jsou jen nižší energie a my Tě prosíme, abys nám pomohl držet se od toho stranou. Zaštiťuj nás prosím před nižšími energiemi nejen z okolí, ale i z našich myšlenek, jednání, z toho, co slyšíme, co říkáme, co čteme. Pomoz nám prosím volit si mír ve všem, co děláme, na co myslíme, co říkáme, a i v tom, co jíme a pijeme."

Tento týden věnujeme míru. Proto jsme přece tady, no ne? Nepřišli jsme sem proto, abychom ještě přiložili k tomu strachu a starostem, co tady jsou. Jsme tady jako součást řešení. Jsme moc rádi, že jste tu s námi, protože děláte ve světě velký pozitivní rozdíl! Každá vaše modlitba pomáhá nám všem, takže vám děkujeme! 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/4oWnjAqWBuQ
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.