neděle 12. února 2017

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 13. do 19.2. 2017

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 13. do 19.února. A protože v tomto týdnu máme svátek sv. Valentýna, chtěla bych pracovat s kartami Andělů lásky, které jsou věnované milostnému životu. Dají se však použít pro jakoukoli oblast života - protože zamilovat se můžeme i do samotného života! Zeptáme se tedy Boha, co potřebujeme pro tento týden vědět, jak co se týká milostného života, tak i obecně.

Pro pondělí a úterý vychází karta Peníze a kariéra. Tato karta říká, že váš milostný život je nyní ovlivněn penězi. Možná se kvůli nim hádáte s partnerem nebo vám váš milostný život kazí starosti kvůli penězům. Ale první, co mě k této kartě napadlo, byla obecně vaše vášeň v životě. Co milujete? Co je vaší vášní? Co rádi děláte? Je to o tom, jakou činnost milujete, a o tom, abyste ji dělali jako svou kariéru. Když děláte práci, kterou milujete, dává vám to pocit naplnění a přináší vám to úspěch. Vždy si nejlépe vedeme v takové práci, která je naší vášní. Pokud existuje ve světě nějaký problém, kterému byste chtěli pomoci k vyřešení, požádejte o vedení ohledně toho, co byste vy mohli začít dělat, abyste přispěli ke zlepšení. Můžete začít v nějaké dobrovolnické činnosti - i já jsem tak začínala. A nakonec si z toho udělat kariéru.
Dny okolo svátku sv. Valentýna budou tedy především o tom znovu se zamilovat do života.
Pojďme se také pomodlit za to, aby vaše finance nezasahovaly do vašeho milostného života:

"Drahý Bože, zdroji všeho, pomoz prosím každému, kdo potřebuje pomoc, dej jim jasné vedení, kterému snadno porozumí a ze kterého snadno pochopí, co mohou sami udělat pro svou finanční jistotu, stejně jako jistotu v jakékoli jiné oblasti - v citech, ve vztazích, i ve všech ostatních. Prosíme o hojnost pro všechny. Amen."

Pro středu a čtvrtek tu máme dvě karty. Pomalu se z toho stává vzorec. První z těchto karet - věděla jsem, že vyjde! - je Vzdejte se potřeby mít nad vším kontrolu. To se týká hlavně spoluzávislosti ve vašich vztazích, kdy se snažíte mít pod kontrolou všechno, co druhý člověk dělá, a protože nikdo nemá rád, když ho někdo kontroluje či ovládá, přirozeně se brání a vrací se nám to. I když třeba v některých případech víte, co by pro daného člověka bylo lepší, lze mu to nabídnout lepšími způsoby než vnucováním své vůle.
Druhou kartou je Přijměte pomoc svých přátel. Tyto dvě karty spolu souvisejí. Máte-li totiž problémy s tendencí snažit se mít všechno a všechny pod kontrolou, nechcete, aby vám kdokoli pomáhal. Chcete to dělat sami, ať už proto, že si myslíte, že to víte lépe a nebo že když si necháte pomoci, budou vás považovat za slabé. Nebo máte strach, že vás budou držet v šachu, protože jim budete něčím zavázáni. Také je velmi častým problémem spoluzávislých lidí, že mají strach, že budou druhé obtěžovat. Nebo že budou obtěžovat Boha - jak by mohli, když Bůh není ničím omezený a je všudypřítomný? 
Dovolte si přijmout pomoc - je to důležitá součást lásky a péče o sebe! Je důležité přijímat a ne jen pořád dávat.

Podívejme se na konec týdne - ach, to se mi tak líbí! Opět tu máme dvě karty a první z nich je Důvěra, která souvisí se schopností věci odevzdat ze svých rukou Bohu a věřit jeho vůli. Vzdát se potřeby mít nad nimi naprostou kontrolu. Vůle vašeho vlastního Vyššího Já je zajedno s Boží vůlí a nejedná se tedy o cizí vůli, která by vám byla vnucována. Ve skutečnosti je tou cizí vůlí vaše ego. Vaše Vyšší Já chce pro vás to nejlepší. Jak by se váš život změnil, kdybyste přenechali otěže svému Vyššímu Já? V čem by byl váš život jiný, kdybyste se pustili a odevzdali svůj život Bohu? 
Je to samozřejmě také o důvěře ve vašem milostném životě - o důvěře vašemu partnerovi a propuštění jakéhokoli odporu. Pokud máte v sobě nějakou část, která odporuje a nechce otevřít srdce lásce, odevzdejte ji do rukou Bohu a podívejte se, co se stane:
Pravá láska. Tato karta má spoustu významů - jedním z nich je samozřejmě romantická láska a nalezení toho pravého nebo té pravé. Velká láska pro vás existuje! Ve světě je mnoho krásných a hodných lidí! Pokud jste byli zraněni a podvedeni, chápu vás, mně se to také stalo. Ale nemůžeme uzavřít své srdce nebo celý svůj život vůči lásce jen proto, aby nás zase někdo nezranil! To by bylo tragické! Můžeme své srdce udržovat stále otevřené, je však třeba, abychom zároveň neignorovali varovná znamení o různých lidech a nepopírali to, co upřímně cítíme. Je třeba být opatrní na to, do jakých vztahů vstupujeme, stejně jako být asertivní a ozvat se, když je to třeba. Místo abychom pocity potlačovali, je třeba je vyjádřit. 
Dále vzkazují některým z vás, kteří dlouho někoho hledali a nenašli a kteří se vzdali naděje, že "čeká hned za rohem", ale že máte chodit více ven a mezi lidi. Pokud sedíte doma a modlíte se za velkou lásku, tak se můžete seznámit maximálně s lidmi online, s pošťákem nebo doručovatelem pizzy. Musíte chodit ven a být v kontaktu s lidmi - nejlépe ve skupinách podobně zaměřených a naladěných lidí, kteří mají podobné koníčky a zájmy. Studie prokazují, že nejdéle trvající a kvalitní vztahy pocházejí z kontaktů s přáteli. Proč? Protože se svými přáteli máte mnoho společného, a ti mají zase hodně společného se svými dalšími přáteli. Je to tedy hlavně o tom vycházet z domu a potkávat lidi. 
Pojďme se nyní pomodlit za naplnění vašich milostných potřeb:

"Drahý Bože, Ježíši, Matko Marie, archanděli Michaeli a andělé lásky, žádáme vás, abyste nám pomohli se připravit a být otevřeni velké lásce. Pomozte nám všem si uvědomit, že si lásku zasloužíme, že jsme hodni lásky a že jsme sami milující. Pomozte nám být otevření vůči jiným typům partnerů a partnerek, než jaké jsme měli doposud. Pomozte nám umět se ozvat, kdykoli potřebujeme vyjádřit své potřeby, nebo si s partnerem či partnerkou něco vyjasnit, tak abychom měli neustále mezi sebou jasnou komunikaci. Ať dáváme prostor i našim vnitřním dětem, neboť více hravosti pomáhá nejen přitáhnout si vztah, ale také vnést nový život do již existujících vztahů. Dovolme si bavit se a dělat hlouposti, které chceme dělat. Ať si umíme užívat! A nechť jsme my všichni i naše vztahy chráněni. Představme si sebe, naše vztahy i náš celý svět v kouli z růžového světla lásky."

Pamatujte, že můžete požádat i strážného anděla svého partnera či partnerky duše, aby vám pomohl svést vás dohromady. I když nevíte, kdo konkrétně to je nebo bude, vždy můžete říct: "Milý strážný anděli mé spřízněné duše, pomoz nám prosím se setkat. Veď nás k sobě. A dej mi odvahu říct 'Ahoj' a usmát se, až se potkáme."

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/-BKYmORevkw
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.