neděle 14. května 2017

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 15. do 21.5. 2017

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 15. do 21.května. Chtěla bych dnes pracovat s kartami Marie, královny andělů, protože v tomto období slavíme Svátek Matek, a tak všem matkám posíláme svá blahopřání, ať už jsou na Zemi nebo v Nebi. Matka Marie nám pomáhá léčit jakékoli rány, které souvisejí s našimi city vůči matkám, mateřství nebo péči jako takové. Také je pro nás ženy příkladem, jak být něžné, a přitom silné. 
Nejprve se nad kartami pomodlím a tento týden požádám Boha o to, aby nám dal poselství prostřednictvím čtyř karet namísto klasických tří. Nevím proč, napadlo mě číslo 4. 

Jako první je tu karta Děti. Věděla jsem, že vyjde. Pro některé z vás to může být zpráva, že budete mít děti. Možná se snažíte otěhotnět nebo byste chtěli dítě adoptovat, a tak je toto pro některé z vás znamení, že vaše modlitby budou zodpovězeny. 
Obecně to pro nás všechny - protože my všichni jsme děti - znamená, že jsme si v této skutečnosti rovni a že se máme přijmout, nemáme se soudit, máme se zaměřit na to, že jsme bratry a sestrami, namísto abychom se soustřeďovali na rozdíly mezi námi. Když se snažíte najít něco, co vás rozděluje, samozřejmě to najdete. Ale stejně tak to platí i pro to, co nás spojuje. V pravdě jsme všichni jedna rodina. Patříme k sobě a musíme na sebe vzájemně brát ohled. A hlavně musíme jeden druhého milovat.

Podívejme se na další dvě karty, které vyšly společně (-proto mě napadlo číslo 4! :)) A obě dvě se navzájem dokonale doplňují, takže mi dovolte je vysvětlit: První z nich je Buďte silní. Ženy si často myslí, že být silná znamená být mužská. Ale síla se s ženskostí nevylučuje! Pod pojmem "síla" si obvykle představujeme mužskou sílu. Ale ona existuje i ženská síla, která je velmi intuitivní, vnímavá a jemná. Je to podobná energie jako třeba u medvědí mámy, která je milá ke svým malým medvídkům, ale když je třeba je chránit, tak povstane. Taková síla je naprosto přirozená a to nejen při ochraně jiných, ale i při tom, když se potřebujete postavit sami za sebe. 
A druhá karta ve spojení s touto má název Čin. Znamená to, že máte podniknout kroky a jednat z pozice své síly a ne ze strachu. Někteří z vás mají nějaký sen - ale určitá část vás ho neustále zpochybňuje. Jste nervózní, pořád přemýšlíte, jak to dopadne, jak to udělat... A tímto vám dávají najevo, že vaše modlitby byly vyslyšeny a že Bůh vám dal veškerou potřebnou sílu k tomu, abyste své sny uskutečnili. Byli jste stvořeni k jeho obrazu, který je sám o sobě čistá síla a moc. Nebojte se jí! Možná jste stydliví, nesmělí a velmi jemní, a tak máte strach být silní, ale vaše skutečná síla pochází od Boha, tak nemáte důvod se jí bát.

Podívejte se na poslední kartu - Důvěra. Ta vám říká, že můžete věřit tomu, k čemu vás Bůh vede, a následovat toto vedení svými činy. Bůh nemůže dělat věci za nás. Nefunguje to tak, že se za něco pomodlíme a ono se to tak najednou stane. Místo toho dostáváme MY vedení k určitým krokům, a těm musíme věřit a udělat je, jinak se nezmění nic a my skončíme s pocitem, že naše modlitby nikdo nevyslyšel a že nás Bůh ignoruje. Ale to se nikdy neděje! Bůh je s námi se všemi rovným dílem a bez ohledu na to, co jste kdy udělali nebo co děláte teď, vás miluje! 
Pojďme si udělat krátkou meditaci:

Právě teď s námi vidím přítomnost energií Božského Ženství i Božského Mužství, rovnocenné a  vyvážené. Božské Mužství nám dodává odvahu, ponouká nás k akci, zatímco Božské Ženství nám umožňuje přijímat poselství a vedení, vnímat a dostávat záblesky inspirace. 
Prosíme tedy o pomoc, abychom dokázali přijmout a pochopit, jaké kroky máme na své cestě a v rámci svého poslání dále podniknout. Pomozte nám prosím uvědomit si, že my všichni si stejným dílem zasloužíme pomoc, štěstí a zázraky. Božská Matko a Božský Otče, prosíme vás, abyste byli osobně přitomni u každého, kdo toto poselství sleduje, a pozvedli naše srdce. Posilte prosím naši víru a schopnost důvěry. 

Někteří z vás si myslí, že aby mohli něco udělat, potřebují napřed dostat peníze nebo být povýšení v práci apod. Mám vám vzkázat, že je to přesně opačně. Napřed něco udělejte, a pak vám přijdou prostředky. Udělejte skok víry a udělejte to, k čemu jste vedeni. Nechť je vaše vedení tak silné a jasné, že budete přesně vědět, co máte udělat! Protože vy i já jsme tady, abychom přinesli světu požehnání.

Děkuji vám, že jste se k nám dnes připojili. Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/t09noJ45tYo
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.