pátek 9. června 2017

Energie světa

Karta s názvem ENERGIE SVĚTA nás upozorňuje na to, že pocity, které vnímáme - zejména ty intenzivní! - nemusejí pocházet z reálné příčiny v našem vlastním životě, ale že můžeme díky své citlivosti a vnímavosti zachytávat energie proudící světem a vnímat je, jako BY BYLY naše vlastní. Tato karta je pro nás varováním, abychom neupadali do strachu, hněvu a dalších silných emocí, které můžeme v těchto dnech vnímat v důsledku rozvířených energií ve světě.

Jsme tady proto, abychom světu pomohli, právě teď, v této době, na tomto místě, a to hlavně svými modlitbami a svou vlastní energií lásky, světla a dobra. Pokud se ke všem trpícím lidem přidáme ještě my a potopíme se do strachu a zoufalství, moc jim tím nepomůžeme. Přestože je samozřejmě lidské soucítit s ostatními lidmi i dalšími bytostmi, náš smutek ani naše obavy jim nepomohou. Zaměřme se tedy na to, co můžeme udělat pro pozvednutí své energie - protože za nikoho jiného než za sebe rozhodovat nemůžeme. My jsme ti jediní, o kom máme právo rozhodovat a koho můžeme ovlivnit - a tak se zaměřme na to, abychom SVOU energií přispívali ke světlu a ne k temnotě. Tím, že uzdravíme sebe, uzdravíme kousek světa. Zároveň tím inspirujeme i další, kteří budou moci vidět, jakým způsobem mohou i oni sami pozitivně přispět ke změnám ve světě. Nenechme se tedy ovládnout energií neštěstí, kterou zachytáváme z globální roviny, a zaměřme se na to, abychom ve své osobní rovině měli energii co největší - plnou lásky, hojnosti, zdraví a soudržnosti.

Kdo má v této době neobvykle zlé sny nebo myšlenky a pocity, aniž by k nim měl jakýkoli zřejmý důvod ve svém životě, může si být téměř jistý, že se jedná o energii zachycenou ze světa - a navíc ZESÍLENOU NYNĚJŠÍM ÚPLŇKEM. Co nám nejvíce pomůže, jsou aktivity podporující klid mysli, ať už jsou to meditace, modlitby, jemné cvičení těla, péče o sebe, dostatek spánku, OCHRANA krystaly (nebo jinými způsoby) a vzájemná podpora v pozitivitě namísto negativity, stěžování a strašení se!

Andělé nám rovněž připomínají, že "spolutrpění" se světem mu nijak nepomáhá a že pokud chceme svou energii pozvednout, musíme se vzdát přesvědčení, že musíme trpět s ostatními, abychom jim pomohli. Nemusíme! Právě tím, že sami zůstaneme silní, jim můžeme nejvíce pomoci! Oslabením sebe samých ubereme světu ještě více světla! Ujasněme si tedy priority a následně podle nich jednejme. Tím, že uzdravíme sami sebe, uzdravíme svůj život a spolu s ním také kousek světa.

- Magda

* * * 

(z karetní sady Flower Therapy Oracle Cards, Doreen Virtue a Robert Reeves)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.