neděle 16. července 2017

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 17. do 23.7. 2017

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 17. do 23.července. Cítím, že pro tento týden bude kladen zvláštní důraz na dodání síly. Zvolila jsem si pro tento týden karty Andělů hojnosti, protože cítím, že potřebujete podpořit co se týká vašich zdrojů. Pojďme se tedy podívat na to, jaké poselství pro nás na toto období Bůh má. Zatímco dělám tento výklad, vnímejte také, co k vám přichází osobně, myšlenky, pocity, vize či slova, která pro vás má váš strážný anděl. Obvykle se toto vedení týká toho, že máte udělat nějakou změnu, aby se mohly vaše modlitby naplnit.

Kartou pro začátek týdne je Štědrá příroda. Říká, že pobyt v přírodě pozvedne vaši energii a připomene vám, že všeho je ve světě přirozeně dostatek. Vybízí vás k tomu, abyste se šli projít. Moc vám to pomůže, hlavně když řešíte nějaký problém. Také to pro někoho znamená, že má vnést přírodu dovnitř - například si pořídit pokojové rostliny, stolní fontánku, krystaly nebo něco dalšího. Také to znamená, že máte poslouchat zvuky přírody, třeba na YouTube nebo na Pandoře. Já ráda poslouchám zpěv ptáčků. Pomůže to zejména těm, kdo mají problémy se spaním - poslouchat zvuky vln moře nebo jiné přírodní uklidňující zvuky. Tato karta tedy obecně říká, že máme obnovit své spojení s přírodou. Andělé říkají, že když se spojíte s přírodou, spojíte se zároveň opět i se svou vlastní přirozeností. Pokud jste zapomněli, kdo opravdu jste, pokud jste zapomněli na svou skutečnou sílu, pokud je vaše kreativita zablokovaná a jste zaseklí, běžte ven do přírody! Tam se nacházíte uprostřed všech možných Božích nápadů uvedených ve skutečnost! Udělejte si tedy přestávku a vyjděte si ven a odpojte se na chvíli od světa.

Hmm, vypadá to, že poselství pro tento týden se týká hlavně našeho životního stylu! Pro střed týdne nám vyšla karta s názvem Cvičte, abyste zvýšili svou energii a posílili své schopnosti zhmotňování. O tom učím velmi ráda, protože je to tak pravdivé! Když pozitivně myslíte, modlíte se, říkáte afirmace a vizualizujete si, pak v první řadě záleží na tom, zda je vaše přání v souladu s vaším vyšším dobrem. Pokud ano, pak tomu nic nebrání v cestě. V druhé řadě pak záleží na tom, jak vysoká je vaše energie. Co to znamená prakticky? Že máte dobrou náladu, máte spoustu síly, máte pevnou víru a očekávání, jste plni naděje a jste optimističtí. Pokud se cítíte mizerně, ohromně vám pomůže kyslík - ať už se ho nadýcháte venku v přírodě a nebo ho do těla dostanete fyzickým cvičením. Kyslík probudí tu vaši část, která se někde uvnitř topí. My všichni si tím občas procházíme, ale je důležité v tom nesetrvávat pořád. Samozřejmě, pokud truchlíte kvůli nějaké ztrátě, potřebuje to více času, který záleží pouze na vás, protože je to delší proces. Ale i tak vám může fyzické cvičení pomoci rozhýbat všechno to, co ve vás zamrzlo, a dostat to ven. Mně samé se často stává, že když mi něco dělá starosti, tak po fyzickém cvičení už mě to tolik netrápí. Stalo se vám to také? Nejlepší způsob je fyzický pohyb v přírodě, např. turistika nebo plavání. Je jedno, kde bydlíte, vždy si můžete najít cestu, jak to udělat. Když se fyzicky hýbete, rozproudíte tím také hojnost ve svém životě. A hojnost neznamená jen finanční bohatství, ale obecně dostatek čehokoli, co potřebujete. Můžete potřebovat více nápadů, více času, více sebedůvěry, více inspirace nebo motivace, více prostoru na sebe samé, nebo něco jiného? Když si budete držet tento záměr, buďte optimističtí a neshazujte to hned nějakým "To není možné, protože..."! Když o něčem řeknete, že to není možné, sami to učiníte nemožným. Musíme tedy zůstat otevření zázrakům a různým pozitivním zvratům v naší situaci, které jí pomohou ke změně.

A na konec týdne - ach, to je úžasné. Je to karta Pobyt v tichosti. Říká, že když ustoupíte do ústraní a strávíte nějaký čas odpojeni od vnějšího světa, pak konečně budete moci rozpoznat a zpracovat vše, co leželo ve vašem nitru. Udělejte si více času sami na sebe, a bude vám mnohem jasnější, co máte udělat. To je velmi důležitá připomínka, protože když býváte hodně zaneprázdnění, získáváte také pocit, že na nějaký čas o samotě nemáte čas, a běháte od jedné povinnosti k další. Když si však nedopřejete tento čas o samotě v klidu, pak se vaše úzkost a energie vašich starostí začnou stupňovat tak, že vás nakonec přemohou. Jste neustále v napětí a v takovém stavu nedokážete od Boha přijímat žádné vedení. Nemůže k vám přijít nic, o co jste žádali ve svých modlitbách, protože nejste schopni vnímat vedení o tom, co máte udělat. Udělat si čas na sebe a odpojit se od vnějšího světa je ve skutečnosti naprosto zodpovědná investice, protože díky tomu začnete dostávat nové nápady nebo získáte nový náhled na již existující nápady, také můžete díky těmto nápadům ušetřit mnoho času v budoucnu. Mohou k vám přijít myšlenky, které vám změní život, jako že třeba dostanete nápad na knihu.
Pojďme to zkusit. Dýchejte... okysličujte se... Zhluboka se nadechujte... a vydechujte... A nebudeme teď dělat nic. V naší společnosti je zvykem, že všechno musí mít nějakou pointu nebo cíl. Když "jen dýcháte", může vám to připadat velmi pasivní. Ale není to tak! Je to ve skutečnosti velmi účelné! Když dýcháte, vdechujete energii. A čím větší máte energii, tím rychleji se zhmotní vaše přání. Zkuste to - cvičte venku v přírodě! A všímejte si, jak ty pozitivní myšlenky, které venku přirozeně máte, k vám přitahují výsledky ještě rychleji. Navíc budete mít sami ze sebe mnohem lepší pocit, protože se staráte o své tělo.

Pomodleme se společně:

"Bože, požehnej prosím nám všem a ukaž nám, jak se můžeme dostat na vyšší cestu, na které dostojíme všem svým povinnostem, ale přitom radostným způsobem. Nechť jsou naplněny všechny naše hmotné potřeby - i když to nemusí být přesně to, co chceme, ale co potřebujeme - které podpoří naše životní poslání, kterým je vnést mír do našeho vlastního života, do života našich milovaných a do světa."

Pokud si přejete k modlitbě připojit ještě nějakou další, abychom se za ni společně pomodlili, prosím, vyslovte ji buď nahlas nebo v duchu, a my se k vám připojíme. 

Nádherné. Nechť jsou všechny tyto modlitby vyslyšeny. Amen.

Doufám, že si opravdu dopřejete nějaký čas sami pro sebe, abyste se odpojili od okolního světa, že si venku zacvičíte a uvidíte, jak se k vám najednou dostane všechno, co jste si blokovali. Přijde k vám všechno to, co vám pomůže hnout se do další části vašeho života. 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/Fghfoq98JTc
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.