pondělí 13. listopadu 2017

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 13. do 19.11.2017

Ahoj, já jsem Robert Reeves a vítám vás u našeho týdenního duchovního vedení. Vím, že se toho hodně děje a že možná ani nemáte moc času na sledování výkladu, ale dopřejte si prosím tuto chvíli na to, abyste byli skutečně přítomní. Právě když jsme přítomní, nám naši andělé mohou poskytnout veškerou jasnost, inspiraci a vedení, abychom věděli, co udělat dál. Ale když skáčeme do jedné činnosti k druhé, přehlížíme spoustu znamení, kterých se nám dostává. Andělé nás v tomto období vedou mimo jiné k tomu, abychom více četli. Třeba vás zaujme nějaká knížka nebo její název. I to je znamení. Může to být i nějaká vtipná knížka, u které si odpočinete. Je to součást péče o sebe. 
Nyní se tedy zhluboka nadechněte, položte svým andělům otázku a nalaďte se na jejich odpovědi, které nám poskytnou skrze tyto karty. 

Pro tento týden nám vyšla karta azalky s názvem Moudrá duše. Ta vám říká, že už teď v sobě máte obrovskou moudrost získanou ze všeho, co jste v tomto životě prožili. Nejsou to jen věci, které jste se naučili z knih, seminářů apod., ale i ty, které jste zažili. Každá zkušenost, každá překonaná překážka, každá interakce s druhým člověkem nás něco naučila. Když se na to vše díváme s odstupem času, můžeme nacházet nové způsoby, jakými bychom k těmto situacím mohli přistoupit, a tím vším se učíme, jak to udělat v budoucnu lépe, nebo jak tím přispět někomu jinému. Když budeme brát své prožitky jako lekce, budeme díky nim růst, učit se a začneme jim více rozumět. Podíváte-li se na svá přesvědčení, která jste měli pět let zpátky, jistě budou mnohá z nich jiná, než jaká máte teď. A to neznamená, že to, co jste si mysleli předtím, bylo špatně. Znamená to jen, že dnes už se na to prostě díváte jinak. Ale to všechno je součástí procesu. Kdybychom svou cestu začali s tím, že už všechno víme, jaký smysl by naše cesta měla? Místo toho, abyste si dělali starosti kvůli tomu, že nevíte dost, soustřeďte se do svého nitra, kde už teď je mnoho moudrosti a je připravená k tomu, abyste ji začali využívat a předávat. Nebojte se ji sdílet s druhými. Vše, co jste zažili a co jste se naučili, vám v budoucnu poslouží, ať se bude dít cokoli. Máte tolik schopností a dovedností, které ani neoceňujete! Vaši andělé chtějí, abyste tento týden využili příležitosti ocenit svou vnitřní moudrost tím, že ji začnete využívat ve svém životě. 

Mějte nádherný týden, posílám vám spoustu andělů, vděčnosti a lásky a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.facebook.com/robertreevesnaturopath/videos/1455908267779329/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.